Menu

Twitter feed Omroep P&M

Bedankt voor 2019!

Omroep P&M kijkt met trots terug op 2019. Het was het jaar waarin er weer volop verslag gedaan werd van het nieuws in de regio Peel en Maas met hoogte- en dieptepunten. Zo was de omroep aanwezig bij het OLS in Sevenum met een live-uitzending en werd het Spel Zonder Grenzen tijdens 5x Beringen live uitgezonden.

Het eerste seizoen van Dancing Peel en Maas, het dansprogramma van de omroep waarin elf bekende inwoners dansten met elf topdanser, werd een succes. Aan het einde van het jaar vond de negende editie van Ut P&M Hoés plaats, met een mooi bedrag voor Iedereen Kan Sporten. En niet te vergeten de reguliere en nieuwe radio- en tv-programma´s op de zender. De omroep heeft in 2019 meer dan ooit haar verbindende rol laten zien.

In de zomer werd de omroep twee keer genomineerd voor een Lokale Omroep Award. De programma´s Code 1894 en Politiek Café werden voor deze belangrijke prijzen voor lokale omroepen genomineerd, maar vielen helaas niet in de prijzen. Toch een knappe prestatie.

In 2020 gaat Omroep P&M ambitieus verder met begin januari het P&M Liedjesfestival en talloze nieuwe projecten en bestaande programma´s. Onder leiding van een nieuw bestuur wordt de inwoner van Peel en Maas weer dagelijks op de hoogte gehouden.

Namens alle medewerkers: bedankt voor het vertrouwen in 2019 en veel kijk- en luisterplezier in het nieuwe jaar!