Menu

Twitter feed Omroep P&M

Begin je weekend met de ‘VrijMiBo’

Het weekend start op Omroep P&M elke vrijdag met het nieuwe programma ‘VrijMiBo’. In dit nieuwe borrel programma krijgt de luisteraar antwoord op prangende, interessante en actuele vragen.

Jarno Schijven en Renske Steijvers presenteren het programma en worden elke week bijgestaan door een sidekick en verschillende experts. ‘We draaien muziek voor jong en oud en daarnaast hebben de deskundigen een belangrijke rol in het programma’, aldus het presentatie duo. Een van de deskundigen is foodblogger Lindy Bos uit Grashoek. ‘Waarom wordt pindakaas, pindakaas genoemd?’ en ‘hoe ongezond is chocolade?’ zijn vragen die voorbij komen in het programma.

Naast Lindy behandelt Paula Schaareman de modetrends en bespreekt Bart Tulkens de laatste technische ontwikkelingen. De programmamakers zoeken nog meer deskundigen voor het programma. Denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren? Stuur dan een mail naar redactie@omroeppenm.nl.

De ‘VrijMiBo’ is elke vrijdagmiddag te beluisteren van 17.00 tot 18.00 uur op Omroep P&M. Het programma is ook te vinden op Facebook: @VrijMiBoPenM en Instagram.