Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Bekendmaking dj's Ut P&M Hoés

Eind december zet Omroep P&M zich met Ut P&M Hoés in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hersentumoren. Drie dj's worden van 16 t/m 18 december opgesloten in een glazen huis op het Raadhuisplein. Deze dj's worden zondag bekend gemaakt tijdens de Walk4Brains in Meijel.


In een speciale uitzending op de radio worden tussen 10.00 en 11.00 uur de dj's bekend gemaakt. André Halmans presenteert de uitzending. Nancy Dielissen zal op locatie het verslag doen. Na de bekendmaking wordt er tussen 11.00 en 13.00 uur in Minse Winse verslag gedaan van het wandelevenement in Meijel, waar geld wordt opgehaald voor onderzoek naar hersentumoren.

In samenwerking met Stichting Arjan en Walk4BrainsMeijel zamelt Omroep P&M van maandag 12 t/m zondag 18 december zoveel mogelijk geld in voor onderzoek naar de genezing van hersentumoren.

De actieweek van Ut P&M Hoés start op maandag 12 december, waarna Omroep P&M op al haar media gedurende een hele week zoveel mogelijk geld probeert op te halen voor het goede doel. Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december vindt de finale plaats van het evenement, met op zondag een finale met optredens van artiesten en de bekendmaking van het voorlopig eindbedrag van de actie.

Foto: Ger Bos