Panningen, Netherlands

Beleef het Alternatieve Vierdaagsegevoel

Doe mee met de Alternatieve Vierdaagse en schrijf je vandaag nog in. Wandel van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juli mee vanuit je eigen gekozen locatie via De Alternatieve Vierdaagse app. Vanaf nu kun je registreren via www.dealternatievevierdaagse.nl . De vernieuwde wandel app volgt iedere dag de gelopen route en registreert.
Willemien Wertz | 22 juli 2021 11:58 | Aangepast op 22 juli 2021 11:58
Je loopt een zelfgekozen route van 5, 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Ook deelnemers uit het buitenland kunnen zich inschrijven voor De Alternatieve Vierdaagse. Daarmee kan dus overal ter wereld deelgenomen worden en zo wordt De Alternatieve Vierdaagse dus ook een heus internationaal event. Deelname is gratis en voor een kleine bijdrage krijgen deelnemers hun welverdiende beloning thuisgestuurd.

Stichting DE 4DAAGSE en Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) organiseren in samenwerking met sportmarketingbureau House of Sports De Alternatieve Vierdaagse 2021.

Henny Sackers, voorzitter Stichting DE 4DAAGSE: “Ondanks de grote teleurstelling toonden ook dit jaar alle betrokkenen hun begrip voor het voor het tweede jaar op rij niet door kunnen gaan van de Vierdaagse. Dat we dit jaar wederom niet met 45.000 mensen in Nijmegen kunnen wandelen, laat ons echter niet stoppen. Met De Alternatieve Vierdaagse bieden we onze wandelaars in Nederland en over de hele wereld toch het Vierdaagsegevoel”!

Paul Sanders, directeur-bestuurder KWBN: “De ruim 20.000 deelnemers aan De Alternatieve Vierdaagse vorig jaar gaven ons een enorme boost om door te gaan met dit alternatief. Meer dan ooit staat wandelen in de aandacht en je kunt niet om de positieve bijwerkingen van het wandelen voor lichaam en geest heen. Dit jaar wandelen we weer alleen, maar toch samen, op verantwoorde wijze De Alternatieve Vierdaagse 2021”.

Lees ook

Bloementip: Maak een paashart

Ook dit jaar heeft Moniek Koopmans een creatie gemaakt voor Pasen. Haar bloementip is deze keer een ...

Vrachtwagen gestrand in Reuver

Op de A73 bij Reuver is een vrachtwagen gestrand. Daardoor ontstond een lange file.

Reuverse Lois speelt hoofdrol in 'Het Magische Meisje'

Ze is pas 12 jaar en speelt nu al de hoofdrol in een theaterstuk. Lois uit Reuver speelt het magisch...

Wegafsluitingen in Reuver wegens werkzaamheden spoor

Vanaf zaterdag 13 april zijn er wegafsluitingen bij drie overgangen in Reuver. Het betreft de overwe...

Beeselse wethouder aanwezig bij onthulling eikpunten

Beeselse wethouder Linda Nijssen was woensdag aanwezig bij de onthulling van de eikpunten in Venray....

Geen water in Maasbree vanwege lekkage aan leiding

Inwoners in Maasbree hebben tijdelijk geen water. Dat meldt waterstoring.nl. Er is een lekkage in de...