Menu

Twitter feed Omroep P&M

Beleef het Alternatieve Vierdaagsegevoel

Het evenement vindt plaats van 20 juli 2021 t/m 23 juli 2021

Doe mee met de Alternatieve Vierdaagse en schrijf je vandaag nog in. Wandel van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juli mee vanuit je eigen gekozen locatie via De Alternatieve Vierdaagse app. Vanaf nu kun je registreren via www.dealternatievevierdaagse.nl . De vernieuwde wandel app volgt iedere dag de gelopen route en registreert.

Je loopt een zelfgekozen route van 5, 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Ook deelnemers uit het buitenland kunnen zich inschrijven voor De Alternatieve Vierdaagse. Daarmee kan dus overal ter wereld deelgenomen worden en zo wordt De Alternatieve Vierdaagse dus ook een heus internationaal event. Deelname is gratis en voor een kleine bijdrage krijgen deelnemers hun welverdiende beloning thuisgestuurd.

Stichting DE 4DAAGSE en Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) organiseren in samenwerking met sportmarketingbureau House of Sports De Alternatieve Vierdaagse 2021.

Henny Sackers, voorzitter Stichting DE 4DAAGSE: “Ondanks de grote teleurstelling toonden ook dit jaar alle betrokkenen hun begrip voor het voor het tweede jaar op rij niet door kunnen gaan van de Vierdaagse. Dat we dit jaar wederom niet met 45.000 mensen in Nijmegen kunnen wandelen, laat ons echter niet stoppen. Met De Alternatieve Vierdaagse bieden we onze wandelaars in Nederland en over de hele wereld toch het Vierdaagsegevoel”!

Paul Sanders, directeur-bestuurder KWBN: “De ruim 20.000 deelnemers aan De Alternatieve Vierdaagse vorig jaar gaven ons een enorme boost om door te gaan met dit alternatief. Meer dan ooit staat wandelen in de aandacht en je kunt niet om de positieve bijwerkingen van het wandelen voor lichaam en geest heen. Dit jaar wandelen we weer alleen, maar toch samen, op verantwoorde wijze De Alternatieve Vierdaagse 2021”.