Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Beslissende wedstrijden live bij P&M Sport

Komend weekend zullen twee cruciale en beslissende topwedstrijden live te volgen zijn bij Omroep P&M Sport.

Op zaterdag spelen de handbalheren van Bevo HC in de eigen sportarena De Heuf tegen BeNe-liga koploper Achilles Bocholt. Na de zeges op Visé en Hasselt is een derde zege op een Belgische tegenstander noodzakelijk in deze laatste en daarmee allesbeslissende wedstrijd van de reguliere BeNe-liga. Zelfs bij winst zijn de heren van trainer Jo Smeets nog afhankelijk van de resultaten van de concurrentie. Vanuit een ongetwijfeld volle Heuf zal de wedstrijd live te volgen zijn bij Omroep P&M Sport.

Op zondag spelen de volleybaldames van Peelpush thuis in de degradatiepoule van de eredivisie tegen Flynth FAST uit Gennep. Na de nederlaag in Weert bij aanvang van deze mini-competitie is winst in deze Limburgse derby een must voor het team van coaches Johan Leenders en Peter Verstappen om handhaving in eigen hand te houden. Vanaf 15.30 uur zal de wedstrijd rechtstreeks te volgen zijn vanuit sporthal De Körref.

Verder dit weekend speciale aandacht voor de derby en topper in de 4de klasse tussen Grashoek en Kessel. Op zaterdag zal met beide trainers worden voorbeschouwd en de wedstrijd zal zondag live vanaf sportpark De Peelrand te volgen zijn. Kan Kessel nog kampioen worden en in deze topper koploper Grashoek in eigen huis verslaan? De wedstrijd tussen Bevo en Swalmen zal ook live te volgen zijn. Uiteraard worden ook de verrichtingen van alle overige Peel en Maas teams in het amateurvoetbal op de voet gevolgd, waarbij deze keer de toto wordt gespeeld met MVC ’19-trainer Erik van Rooij.

Ook wordt er dit weekend o.a. gesproken met de succesvolle VC Kessel-trainer Nico Maessen over de derby van de Kesselse koploper in de dames promotieklasse volleybal tegen VC Olympia, met Maik Wilms over de volleybalderby tussen de heren van VC Olympia en het schier ongenaakbare VC Asterix en met John Korsten over de verrichtingen van de zaalvoetballers van ZVV Beringe. Met Bram Hunnekens zal teruggekeken worden op de wedstrijd van de tafeltennissers van Fortus in Venlo en met Ron Burhenne op de derby in de schietsport tussen HSV en ut Kogeltje.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.