Menu

Twitter feed Omroep P&M

Beslissingen in een vol sportweekend

Na het Sportgala op vrijdagavond, in het weekend twee erg goed gevulde reguliere uitzendingen van P&M Sport.

Op zaterdag zal het kampioenschap van de volleybalheren van VC Asterix centraal staan. Maar wordt er ook nabeschouwd over de verrichtingen van de volleybalsters van Tupos en VC Olympia, die het beide uitstekend doen en nog kansrijk zijn.

Met studiogast Theo Hendriks wordt gesproken over de paardensport in Maasbree, terwijl met Kessel-trainer John Paulissen de toto wordt gespeeld, maar ook bekeken wordt of zijn team zondag kan winnen van Crescentia en zo de aansluiting met Grashoek aan de kop avn de 5de klasse behoudt. Met Helden-trainer Rob Jacobs wordt vooruitgekeken op de derby tegen Bevo, waarin Helden koploper kan worden. Helmondenaar en RKMSV-trainer Ton van Dijk kijkt vooruit naar de wedstrijd van de Meijelnaren tegen zijn voormlige team Rood Wit ’62 uit Helmond.

Joris van Ekeren laat weet of de tafeltennisssers van Fortus bij Kluis punten hebben weten te pakken in strijd tegen degradatie. Lambert van Berlo analyseert een roerig seizoen voor de dames van Herpetz Bevo HC.

Op zondag zal er erg veel live te volgen zijn. Bij maar liefst 3 voetbalwedstrijden is een verslaggever van P&M Sport aanwezig. Van de klassieker MVC ’19-Baarlo en de derby Bevo-Helden hoeft niets gemist te worden. Ook de wedstrijd tussen Grashoek en VOS zal vanaf sportpark De Peelrand rechtstreeks te volgen zijn. Uiteraard worden ook de wedstrijden van de overige 5 Peel en Maas-teams nauwlettend gevolgd.

Vanaf 15.30 uur zal de allesbeslissende wedstrijd om degradatie uit de eredivisie-volleybal live te volgen zijn. Vanuit sporthal De Körref zal de kraker en derby tussen de dames van Peelpush en VC Weert te volgen zijn. De Meijelse dames moeten winnen, anders is degradatie een feit. Lukt dit, dan degradeert VC Weert, waarbij veel voormalig-Peelpush-speelsters actief zijn.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.

De kampioenswedstrijd van de heren van VC Asterix alsmede de degradatiekraker tussen Peelpush en VC Weert zullen ook na het weekend op P&M TV te zien zijn.