Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Beslissingen in nacompetitie live bij P&M Sport

De ontknopingen in de nacompetitie van het amateurvoetbal naderen. Enkele ploegen uit Peel en Maas verloren afgelopen zondag reeds en werden daarmee uitgeschakeld. Maar Panningen, Kessel, Koningslust en Grashoek zijn nog in de race. In 3 wedstrijden gaat de definitieve beslissing vallen over het al dan niet promoveren.

Deze wedstrijden zullen dan ook live te volgen zijn op zondagmiddag. Vanaf sportpark De Lust in Koningslust zal blijken of de geel-zwarten van trainer Ge Ummenthum de verworven 1-3 voorsprong uit de eerste wedstrijd tegen RKAVC Asenray kunnen omzetten in promotie naar de 4de klasse. In Grashoek zal het team van Nelis Luijten pogen de opgelopen 3-2 nederlaag in Roggel recht te zetten en zo promotie af te dwingen. De grootste uitdaging is er voor het team van trainer John Paulissen. Kessel dient op het eigen sportpark De Roode Egge een 4-1 nederlaag goed te maken tegen het sterke SVH ’39 uit Herkenbosch. De bal is rond en er is veel mogelijk. 


Of het lukt, luister naar P&M Sport. Tenslotte speelt Panningen in Born in de strijd om promotie naar 3de klasse. Deze wedstrijd zal nauwlettend gevolgd worden en na afloop zal er met trainer Roel Schreurs teruggekeken worden. Mochten de groen-witten winnen, dan volgt volgende week de allesbeslissende wedstrijd op het eigen sportpark tegen de winnaar van RKVB (Baexem, dat eerder Bevo versloeg) - RKDFC Merkelbeek. 

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook lokaal sportnieuws deze zondag bij Omroep P&M Sport vanaf 14.00 uur. Aangezien competities in de zaalsporten afgelopen zijn zullen er op zaterdag geen uitzendingen meer zijn tot aan het begin van het seizoen 2018-2019.