Menu

Twitter feed Omroep P&M

Beste website voor NHA uit Panningen

25 november 2018

NHA uit Panningen is donderdagavond in Amsterdam verkozen tot de beste Website van het Jaar in de categorie Educatie & Opleiding. Met het winnen van deze populaire publieksprijs wordt NHA beloond voor de veranderingen die het afgelopen jaren heeft doorgemaakt op digitaal gebied.


In ruim 37 categorieën werden er prijzen verdeeld tijdens het Website van het Jaar gala. Binnen de categorie Educatie & Opleiding liet NHA onder andere genomineerden zoals Wikipedia, LOI, Squla en de Vrije Universiteit Amsterdam achter zich. 

Directeur Rob Frencken is opgetogen. “Afgelopen jaren hebben we belangrijke stappen gezet om onderwijs bereikbaar te maken voor iedereen. Dat we daar nu deze erkenning voor krijgen is natuurlijk de kers op de taart, vooral omdat het een publieksprijs betreft. Wij geloven dat niets de ontwikkeling van mensen in de weg mag staan en blijkbaar zijn we daar niet alleen in. Ook wijzelf blijven ons de komende jaren ontwikkelen, zodat onze klanten de beste leerervaring blijven ontvangen.”