Menu

Twitter feed Omroep P&M

Bevo Hc onderuit bij Hurry Up

21 november 2021

Bevo Hc is er niet in geslaagd in Zwartemeer haar zegereeks niet voort te zetten. Na een 20-15 achterstand bij rust ging Bevo met 38-35 ten onder.

Coach werd ontslagen
Het was een hectische week voor de spelers en de technische staf van Bevo HC. Na 4,5 jaar werd afscheid genomen van hoofdcoach Jo Smeets en vervolgens werden assistent-coach Lambert van Berlo en assistent-coach van heren 2 Danny van Katwijk aangesteld als nieuwe hoofdcoaches ad interim. Zij gaan voorlopig de heren 1 leiden. 

Offensieve foutjes
Ondanks alle perikelen begon Bevo goed aan de wedstrijd in Zwartemeer. De ploeg nam brutaal met 6-2 de leiding. In de loop van de eerste helft slopen er zowel defensief as offensief foutjes in het Panningse spel. Daarvan profiteerde de thuisclub, zeker in de slotfase van de eerste helt, waardoor Hurry Up kon uitlopen tot 20-15. Na de pauze nam Hurry Up op een gegeven moment een voorsprong van acht doelpunten. Bevo HC kwam sterk terug mede door de veertien doelpunten van Jeroen van den Beucken. De Panningse ploeg kwam terug tot 33-22, maar de verdiende gelijkmaker bleef uit.

Komende wedstrijd
De ploeg zal zijn doelen moeten bijstellen en zich moeten focussen op de nationale kampioensstrijd en de nationale beker, In de wedstrijden in de BeNe League kan Herpertz Bevo HC zich ontpoppen als luis in de pels van de topploegen. Te beginnen zaterdag 27 november tegen Pelt in Neerpelt.