Menu

Twitter feed Omroep P&M

Bevo pakt eerste punt

10 oktober 2021

Bevo Hc heeft eindelijk haar eerste punt in de BeNeLeague gepakt. In de Heuf wisten de mannen van trainer Jo Smeets een verdiend punt te pakken De rust ging in met 16-16 en het eindsignaal werd gehaald met 30-30.

Na twee zware nederlagen toonde Bevo in het duel met Handbal Tongeren weer wilskracht en veerkracht. Niet alles liep nog soepel, maar Bevo liet tekenen zien van herstel. De Pannnigse ploeg begon sterk en nam in de beginfase een 3-1 voorsprong. Vervolgens hielden beide ploegen elkaar in de eerste helft in evenwicht. Het ene moment stonden de Belgen een doelpunt voor, het andere moment leidde de thuisclub. Logisch dat de rust inging met een gelijke stand;16-16. 


In de tweede helft werd in mentaal opzicht veel gevraagd van Bevo Hc. Zeker nadat de Belgen halverwege de tweede helft op een 26-21 voorsprong kwamen. Bevo HC knokte zich terug in de wedstrijd en sloop langzamerhand dichterbij. De ploeg speelde weer eens als een sterk collectief. De gelijkmaker in de slotminuut werd met gejuich begroet. Het gelijkspel werd gevierd als een overwinning. Bij Bevo maakten Jeroen van den Beucken, Niels Poot en Nick de Kuyper zes doelpunten. 

Zaterdag 16 oktober speelt Bevo tegen GreenPark Aalsmeer. De ervaren doelman Sven Hemmes afkomstig van Hurry Up komt de Panningse gelederen versterken.