Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Bijzondere gast en derby bij P&M Sport

Deze week in Omroep P&M Sport op zaterdag een bijzondere gast; niemand minder dan schaats-bondscoach Jan Coopmans is te gast in de studio en schuift aan bij presentator Jo Gielen.

Deze Baarlonaar heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend in de schaatswereld; eerst in Duitsland en sinds vorig jaar langs en op de baan met de beste Nederlanders. In zijn drukke agenda met wedstrijden over de hele wereld, is hij dit weekend even in Peel en Maas en maakt hierbij tijd om nader met hem kennis te maken in Omroep P&M Sport.

Verder op zaterdag aandacht voor de topper in de beugel ereklasse tussen HBC Helden en De Kuiters uit Tegelen als ook wordt bekeken of De Treffers hebben kunnen stunten in Neer. Naast dit beugelen ook de thuiswedstrijd van de tafeltennissers van TTV Fortus tegen Elsloo als ook die van de volleyballers van Tupos tegen het Helmondse VC Polaris. Coach Bjorn Willunat laat snel na de wedstrijd weten of de Bevo-handbaldames hun goede serie in Voorhout hebben kunnen voortzetten. Met trainer/coach Johan Leenders wordt de verre uitwedstrijd van de Peelpush-volleybaldames in Ootmarsum nabeschouwd.

Tenslotte blikken de trainers Tom van Bergen (MVC ’19) en Rob Jacobs (Helden) vooruit op de derby tussen hun ploegen die op zondag gespeeld zal worden. Hierbij zal de Helden-trainer ook de Peel en Maas-voetbaltoto spelen.

Op zondag zal deze voetbalderby vanaf sportpark De Driesprong centraal staan en live te volgen zijn. Maar ook de wedstrijden van Bevo (op Hookervenne tegen Roggel) als die van Grashoek in Maarheeze zullen rechtstreeks gevolgd worden. De overige wedstrijden van Peel en Maas-teams zullen ook op de voet gevolgd worden, waarbij geen doelpunt gemist hoeft te worden.

Naast al dit voetybalgeweld, in de uitzending van zondag ook een nabeschouwing van de wedstrijd van de VC Olympia-volleybalheren, die zaterdagavond in Nuth werd gespeeld als ook van de wedstrijd van de Meijelse beugelaars thuis tegen Sevenum, waarin de nederlaag van vorige week rechtgezet dient te worden.

Tenslotte, in de rust van de voetbalwedstrijd, met assistent-coach Lambert van Berlo een terugblik op de thuiswedstrijd in de BeNe-liga handbal van Herpetz Bevo HC tegen het Belgische Neerpelt, waar onlangs voormalig Bevo-trainer Martin Vlijm werd ontslagen. En deze week ook weer aandacht voor darten, met oa de derby tussen DC De Boesjer en DC Schuim.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 18.30 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.