Menu

Twitter feed Omroep P&M

Bijzondere gasten in Met De Schutters aan Tafel

Het OLS 2019 in Sevenum komt steeds dichterbij. Nog twee zaterdagen zal in speciale uitzendingen vooruitgekeken worden op dit traditionele evenement, waar door velen naar toe geleefd wordt.

Onder de titel “Met De Schutters aan Tafel” blikt Omroep P&M met de schutterijen uit Peel en Maas vooruitblikken en met hun spreken over verwachtingen, prestaties en ervaringen van vorige edities. Deze zaterdag al weer de derde uitzending in deze reeks. In deze uitzending een aantal bijzondere gasten, die allen tegelijkertijd aanwezig zullen zijn. De uitzending zal dan ook duren van 18.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.

Deze gasten zijn de burgemeesters van Peel en Maas (Wilma Delissen) en Horst aan de Maas (Ryan Palmen), de voorzitter van de OLS organisatie in Sevenum (Rudy Tegels) alsmede de president en secretaris van de OLS federatie (Ger Koopmans en Bernie van Lierop). Zij zijn allen te gast zijn in de studio van Omroep P&M, waar presentator en OLS-expert Jo Gielen met hun vooruitgeblikt op Zerum 2019, maar zeker ook terugkijkt naar de historie van het OLS en de verrichtingen van Peel en Maas en Horst aan de Maas in het bijzonder.

Volgende week zaterdag in de laatste uitzending in deze reeks de schutterijen die nog niet aan bod zijn geweest.

Het OLS 2019 zelf zal uiteraard ook live te volgen zijn bij Omroep P&M. Daarover later meer. Nu eerst de weg er naar toe Met De Schutters aan Tafel op zaterdag vanaf 18.00 uur op Omroep P&M.