Menu

Twitter feed Omroep P&M

Blauw Blood komt met dé dorpsquiz voor Helje-Dörp!

13 april 2018

Blauw Blood, het platform, dat alle Heldense verenigingen en organisaties vertegenwoordigt en zich sterk maakt voor een hechte gemeenschap, organiseert op vrijdag 16 november een dorpsquiz, waar heel Helden aan mee kan doen. Op 13 april is tijdens de aanvang van de kermis het logo en datum onthuld.

De quiz bestaat uit vragen en opdrachten met name over Helden, variërend van vroeger tot de dag van vandaag. Om alle antwoorden te vinden heb je één avond de tijd. Het wordt een race tegen de klok met een door jezelf samengesteld team. Een belangrijke eis is dat tenminste de teamcaptain uit Helden komt. Je hebt minimaal 6 personen nodig, 10 tot 15 personen is ideaal, 20 is te veel. Op zondagmiddag 16 december zal in het Kerkeböske de uitslag bekend worden gemaakt, waarna er nog een feestje gevierd kan worden, om het 10-jarig bestaan van het Kerkeböske te vieren.

Heb je interesse en wil je je al opgeven met een team, dan kun je een mail met daarin de naam van de teamcaptain, aantal personen en contactadres sturen naar info@dorpkwist.nl.