Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Blik op het jaar 2017

Omroep P&M blikt terug op het afgelopen jaar. Van Gans Niels tot Glitz & Glam. En wat waren de hoogtepunten van burgemeester Delissen? Omroep P&M blikt van vrijdag 29 december t/m maandag 1 januari terug op 2017.

Op vrijdag gaat Karin Jacobs met de winnares van Glitz & Glam terug naar de plek waar de finale plaatsvond en kijken ze terug op de zoektocht naar het nieuwe model van de gemeente. Op zaterdag bezoekt Nic Kortenoeven gans Niels in Drenthe om te kijken hoe het met de gans is. Op zondag gaan enkele medewerkers van de omroep op zoek naar het 'DNA van Limburg'.

Daarnaast neemt Jort Theeuwen het belangrijkste nieuws door en vertellen de presentatoren van P&M wat hun favoriete momenten van 2017 zijn.

'Blik op het Jaar' wordt gepresenteerd door Pascal Meyer en wordt vanaf 29 december drie avonden uitgezonden vanaf 18.00 uur. Op nieuwjaarsdag worden de uitzendingen herhaald.