Menu

Twitter feed Omroep P&M

Bonte Boete Belaeving introduceert Vastelaovesbox

11 januari 2021

De organisatie van de Bonte Boete Belaeving heeft een Vastelaovesbox geïntroduceerd waarmee inwoners de vastelaovessfeer in huis kunnen halen. Met de aanschaf van een box, steun je een carnavalsvereniging in de gemeente naar keuze.


De inhoud van de box bestaat uit vastelaovesversnaperingen, aangevuld met diverse feestartikelen plus een raamsticker. De box kost € 11,- en is alleen online te bestellen. Dit kan tot en met 31 januari op www.vastelaovesbox.nl. 

Bij het bestellen van de box kun je aangeven welke vastelaovesvereniging er gesteund wordt met de aankoop ervan. Hiermee ontvangt de betreffende vereniging € 3,- per box. 'Voor de verenigingen in Peel en Maas dus een zeer welkome bijdrage in deze periode', aldus de initiatiefnemers.

'De verspreiding van de boxen zal plaatsvinden op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari. Afhankelijk van het aantal verkochte boxen en de dan geldende RIVM richtlijnen wordt dan bekeken of de box thuisbezorgd wordt door je vereniging, of deze op te halen is bij een ophaalpunt', zo wordt gemeld.

De Stichting Bonte Boete Belaeving is de initiatiefnemer. Het doel van de stichting is om te laten zien dat de vastelaovend Peel en Maas verbindt. Dat deed men de afgelopen jaren met het organiseren van het evenement in het centrum van Panningen. Vanwege het coronavirus kan dat dit jaar niet doorgaan.