Menu

Twitter feed Omroep P&M

Bouw laatste woningen en poortgebouw in plan Kuukven II gestart

4 september 2018

Op maandag 3 september gaf wethouder Rob Wanten van de gemeente Peel en Maas het officiële startsein voor de bouw van de laatste 10 woningen en het poortgebouw van de Kasteelhoeve in het plan Kuukven II te Baarlo. In het bijzijn van de nieuwe bewoners, buurtbewoners en andere projectbetrokkenen zijn de eerste gevelisolatieplaten aangebracht.

 Het woningbouwplan Kuukven II is gelegen aan de westkant van Baarlo en bestaat uit 49 projectmatige woningen en 11 particuliere bouwkavels. De 10 hoevewoningen en het poortgebouw worden naar verwachting eind dit jaar opgeleverd. De woningen liggen aan de dorpsrand van Baarlo nabij de bossen en Chateau de Raay.  Dit maakt dat de woningen op een unieke plek liggen.

Met de bouw van deze 10 hoevewoningen en het poortgebouw is een volgende stap gezet in de afronding van plan Kuukven II te Baarlo. De woningen zijn allemaal verkocht. Inmiddels zijn in dit gebied al een behoorlijk aantal particuliere en projectmatige kavels bebouwd en zal binnenkort de verkoop starten van de laatste 18 projectmatige woningen in dit plan. Deze fase bestaat uit 10 twee-onder-een-kapwoningen en 8 levensloopbestendige boerderijwoningen. 

Wie op de hoogte gehouden wil worden van de laatste fase kan zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief via de website: www.kuukvenbaarlo.nl