Menu

Twitter feed Omroep P&M

Breuk Club Ultra en Remco Heussen

9 juni 2020

Remco Heussen werkt niet langer voor Club Ultra. Dat blijkt uit een vertrouwelijke brief van de club aan de leveranciers. De brief is mede ondertekend door Heussens voormalig compagnon Jip Haanen.

In het schrijven van 26 mei melden Jip Haanen en de huidige bestuurders van Club Ultra BV, Enzo Venezia en Gino Venezia, de overeenkomst met Remco Heussen per direct te hebben stopgezet: ‘’de aandeelhouders hebben besloten om geen gebruik meer te maken van de diensten van Remco Heussen’’. Als reden wordt de coronacrisis genoemd, waardoor de club gesloten moet blijven en fors in de kosten moet snijden.

Desgevraagd geeft Remco Heussen aan Omroep P&M aan geen uitspraken over de breuk te willen doen. ‘’Er is intern wat voorgevallen. Wegens respect voor elkaar doen we daar verder geen uitspraken over.’’

Begin vorig jaar lanceerden Haanen en Heussen samen Club Ultra, destijds op 22- en 19-jarige leeftijd. Zij huurden het pand van de Venlose ondernemer Nino Venezia, die het pand van Palladio (Kubke) had opgekocht nadat de discotheek failliet was gegaan in 2017. Enzo en Gino Venezia zijn zonen van Nino Venezia.