Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Burgemeester Delissen heeft donderdag twee drugpanden voor drie maanden gesloten. Het gaat om een drugspand aan de… twitter.com/i/web/status/1…

BSAC zo goed als veilig

11 februari 2019

Door de 25-23 winst op medepromovendus Foreholte zijn de BSAC-vrouwen zo goed als zeker van handhaving in de tweede divisie.

Met nog vier wedstrijden voor de boeg hebben de handbalsters uit Maasbree nog één punt nodig om definitief afstand te nemen van de degradatiezone. De zege was verdiend, maar kwam moeizaam tot stand. Gebrek aan scherpte was er de oorzaak van dat de thuisploeg in de eerste helft niet kon overtuigen. Na rust (10-11) was het Breetse spel beter en werd ook het net makkelijker gevonden. Toch werden er nog te veel kansen gemist, waardoor de gasten uit Voorhout de leiding weer konden overnemen. Een sterke eindsprint zorgde ervoor dat de punten alsnog in Maasbree bleven.

Komend weekeinde kan BSAC zich al veilig spelen door Westlandia voor de tweede keer dit seizoen te verslaan. Als United Breda op bezoek bij Bevo punten morst, is het doel ook bereikt.