Menu

Twitter feed Omroep P&M

Burgemeester bezoekt ondernemers

21 november 2021

Op de Dag van de Ondernemer die elke derde vrijdag in november gevierd wordt maakten burgemeester Bob Vostermans, wethouder Luc Drost, Sander Mattheijssen (centrummanager), Roy Niens (beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme) en Marie-Jose Korsten (bedrijvencontactfunctionaris) een rondje langs een aantal ondernemers in Beesel, Offenbeek en Reuver.

Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen en om hen in deze lastige tijd toch een hart onder de riem te steken.

Burgemeester Bob Vostermans sprak met de ondernemers over deze pittige tijd, vroeg hoe het met ze gaat en gaf aan de ondernemers waar mogelijk te willen helpen. “We kunnen de landelijke regels niet veranderen, maar we doen er alles aan om samen met de ondernemers te blijven kijken naar de beste manier om hier mee om te gaan en in ieder geval duidelijk te zijn in wat wel en niet kan”. Tegelijkertijd sprak hij, namens het hele college, zijn waardering uit voor het lef, ondernemerschap en doorzettingsvermogen dat de ondernemers laten zien in deze moeilijke tijd.

Foto’s: Ontdek Beesel