Menu

Twitter feed Omroep P&M

Burgemeester sluit drugspand in Baarlo

21 december 2020

Burgemeester Wilma Delissen heeft maandag een drugspand aan de Vincent van Goghstraat in Baarlo voor drie maanden gesloten.

De politie deed begin september een doorzoeking in het pand, omdat in een strafrechtelijk onderzoek naar voren was gekomen dat daar vermoedelijk hennep werd geknipt/verwerkt. Op de locatie werd een hennepkwekerij met 208 volwassen hennepplanten aangetroffen. Vermoedelijk was de kwekerij al enige tijd in gebruik. De woning blijft gesloten tot 21 maart 2021.

Vermoedt u ook een hennepkwekerij of xtc-lab in uw omgeving of een andere verdachte situatie? Blijf er niet mee lopen maar meld uw kennis bij de gemeente. Ook als u twijfelt, want in een buurt waar drugs wordt geteeld, lopen buurtbewoners gevaar. U kunt telefonisch contact opnemen met de adviseurs Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente, via het telefoonnummer 077-306 66 66. Wilt u liever anoniem blijven? Stuur dan een e-mail naar iserietsnietpluis@peelenmaas.nl of vul het tipformulier in op de gemeentelijke website.