Menu

Twitter feed Omroep P&M

Carla, Nena en Lara dj’s in Ut P&M Hoés 2019

Carla Hermans, Nena Brummans-Oomen en Lara Savelkoul zijn de drie dj’s die eind december non-stop radio gaan maken voor het goede doel in Ut P&M Hoés. Dit jaar wordt er geld opgehaald voor sporters met een beperking.

Voor het eerst in de geschiedenis van Ut P&M Hoés zitten drie vrouwen in het glazen huis. Lara en Carla werden al een keer eerder opgesloten. Voor Nena, die het programma P&M Exclusive op zaterdagmiddag presenteert, is het de eerste keer. De drie dames hebben er zin in en hopen dat heel Peel en Maas een steentje bijdraagt tijdens de actieweek van Ut P&M Hoés. 

Lara: ‘Vorig jaar was het een geweldige ervaring en ook dit jaar gaan we er een feestje van maken.’ Carla kijkt ook uit naar de actie: ‘Het is weer even geleden dat ik Ut P&M Hoés onveilig maakte, maar ik kijk er met warme herinneringen op terug. Het is mooi om iets voor de gemeenschap van Peel en Maas en dit goede doel te betekenen.’ Nena sluit zich daar bij aan: ‘Met Lara en Carla aan mijn zijde, gaat het zeker goed komen. Ik kijk er naar uit om ook deze actie met alle medewerkers van P&M tot een succes te maken!’

Ut P&M Hoés 2019 vindt plaats van vrijdag 20 t/m zondag 22 december op het Raadhuisplein in Panningen.

Foto's: Naomi Leela