Menu

Twitter feed Omroep P&M

Carnaval

Kesselnaar Theo Wulms wint Einzelgängeroptocht

Gepubliceerd op: 15-03-2021 13:43

Theo Wulms uit Kessel heeft met zijn 'Kloëte benkske' de Einzelgängeroptocht 2021: De Estafette van L1 gewonnen.

Lees verder

Timmermans in dagelijks bestuur BCL

Gepubliceerd op: 14-02-2021 09:21

Tijdens de vergadering van het bondsbestuur van het BCL, de bond van carnavalsverenigingen in Limburg, zijn de opengevallen plaatsen in het dagelijkse bestuur van het BCL ingevuld. Dat was nodig vanwege het onverwachte overlijden van vice-voorzitter en secretaris Bert Kitzen, het afgelopen jaar.

Lees verder

College wenst iedereen 'sjoëne vastelaovend'

Gepubliceerd op: 12-02-2021 21:37

In een videoboodschap heeft het college van Peel en Maas alle inwoners een 'sjoëne vastelaovend' gewenst. De burgemeester deed een oproep om thuis de vastelaovend te vieren. Vanwege de coronamaatregelen werd eind vorig jaar besloten om geen activiteiten te organiseren. Samen met de verenigingen werd afgesproken dat Omroep P&M samen met de verenigingen uitzendingen verzorgd.


Geen vastelaovend betekent ook geen sleuteloverdracht. Presentator Robert Janssen vertelt in een filmpje het jammer te vinden dat hij de verenigingen niet kan begroeten. Vervolgens wensen alle collegeleden iedereen een fijne vastelaovend. 

Lees verder

Pim & Chantal maken zich op voor LVK-finale

Gepubliceerd op: 05-02-2021 15:12

Carnavalsartiesten Pim & Chantal staan vrijdagavond met hun nummer Ongerein in de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK).

Lees verder

Kieveloeët maakt lied over bijzondere vastelaovend

Gepubliceerd op: 03-02-2021 13:00

Leden van CV de Kieveloeët hebben een nummer gemaakt om deze vastelaovend in de Meijelse huiskamers te brengen. Het lied 'Vastelaovend mi de oeëge deecht' gaat over het gevoel van dit vastelaovendjaar.

'Het zijn dit jaar vooral de herinnering en gedachte aan mooie momenten die je het gevoel van Vastelaovend geven. Lekker in de luie stoel, muziekje erop en met de oeёge deecht die momenten terug halen en opnieuw beleven', aldus de vereniging. 


Bij het nummers is een dans gemaakt. Jeugdigen wordt gevraagd om deze dans op TikTok te delen.

Lees verder

Meer Carnaval