Menu

Twitter feed Omroep P&M

College door hoogleraar Smets op Bouwens University

Op dinsdag 24 januari zal hoogleraar Arno Smets, zelf oud-leerling van het Bouwens, een gastcollege over zonne-energie verzorgen voor leerlingen van het Bouwens in Panningen. Ook de twee partnerscholen van LVO Noord, het Dendron College en het Raayland College, zullen dit college interactief volgen via een livestream. Het is een initiatief van het Bouwens en Omroep P&M, de lokale omroep van de gemeente Peel en Maas.

Het college start om 11.00 uur en vormt direct de aftrap voor de Bouwens University. In het kader hiervan zullen vaker online colleges verzorgd worden. Het is een unieke samenwerking waarbij bij het eerste college circa 300 tot 500 leerlingen zullen kijken uit klas 2 havo tot 6 vwo. 

Arno Smets is hoogleraar bij de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica verbonden aan de TU in Delft. Zijn vakgebied is zonne-energie, een specialisme waar veel vraag naar is. Het internationale platform edX heeft professor Smets een paar maanden geleden uitgeroepen tot beste docent. Met zijn aansprekende manier van online colleges verzorgen, bereikt hij studenten over de hele wereld.

Wilt u dit college online bekijken, dan kan dat via de website van omroep P&M: www.omroeppenm.nl