Menu

Twitter feed Omroep P&M

Cultuur


Filteren op datum:
        

Genomineerden Cultuurprijs 2020 bekend

Gepubliceerd op: 15-09-2020 12:33

Ankie Rutten, Schutterij Sint Willibrordus Meijel en Stichting Me On Stage zijn genomineerd voor de Cultuurprijs 2020. Het comité Cultuurprijs heeft de drie genomineerden bekend gemaakt.
Lees verder

Vaders en zonen hoofdrol in clip Lex Uiting

Gepubliceerd op: 22-06-2020 09:08

Verschillende vaders met hun zonen uit Peel en Maas schitteren in de nieuwe clip van Lex Uiting. Het liedje ´Laote we praote´ gaat over de band met z'n vader, maar is eigenlijk een nummer voor álle vaders en zonen. Het gaat over het voeren van echte gesprekken tussen vaders en zonen.

De afgelopen tijd deed de zanger oproepen aan vaders en zonen om een filmpje op te sturen voor in de videoclip. Verschillende vaders uit Peel en Maas gaven gehoor aan de oproep. Zo zijn Jos Notermans uit Kessel met zijn zonen, Sander Keizer uit Helden met zijn twee kinderen en bakker Thijs Broekmans uit Panningen met zijn zoon te zien.
Lees verder

Nieuw platform voor popmuziek

Gepubliceerd op: 20-05-2020 20:12

PopPlaza is het nieuwe platform voor popmuziek in Peel en Maas. De stichting met popcoordinator Anneke Joosten gaat muzikale initiatieven binnen de gemeente verbinden. PopPlaza gaat faciliteren en ondersteunen om te zorgen dat de popcultuur verder wordt gestimuleerd in Peel en Maas.

Er hebben zich verschillende partners aangesloten bij het initiatief, waaronder de gemeente Peel en Maas, stichting EGOpop, muziekdocenten en educatieprojecten. Ook Omroep P&M is een van de partners van PopPlaza en komt deze zomer in samenwerking met de stichting met een tv-serie over popmuziek in Peel en Maas.

PopPlaza wil graag haar netwerk uitbreiden en vraagt muzikanten of andere inwoners van Peel en Maas die met popcultuur bezig zijn, zich te melden door te mailen naar info@popplazapeelenmaas.nl.
Lees verder

Wethouder stuurt brief naar culturele sector

Gepubliceerd op: 11-04-2020 10:11

Wethouder Wim Hermans heeft een brief gestuurd naar de stichtingen en bedrijven in de culturele sector in Peel en Maas.
Lees verder

Nieuwe directeur Streekmuseum

Gepubliceerd op: 18-03-2020 16:21

Museum Peel en Maas heeft een nieuwe voorzitter. Afgelopen week heeft het bestuur van het streekmuseum afscheid genomen van Piet Schinck, en Henk van Dijck feestelijk beëdigt als diens opvolger.
Lees verder

Meer Cultuur