Menu

Twitter feed Omroep P&M

Cultuur


Filteren op datum:
        

Nieuw platform voor popmuziek

Gepubliceerd op: 20-05-2020 20:12

PopPlaza is het nieuwe platform voor popmuziek in Peel en Maas. De stichting met popcoordinator Anneke Joosten gaat muzikale initiatieven binnen de gemeente verbinden. PopPlaza gaat faciliteren en ondersteunen om te zorgen dat de popcultuur verder wordt gestimuleerd in Peel en Maas.

Er hebben zich verschillende partners aangesloten bij het initiatief, waaronder de gemeente Peel en Maas, stichting EGOpop, muziekdocenten en educatieprojecten. Ook Omroep P&M is een van de partners van PopPlaza en komt deze zomer in samenwerking met de stichting met een tv-serie over popmuziek in Peel en Maas.

PopPlaza wil graag haar netwerk uitbreiden en vraagt muzikanten of andere inwoners van Peel en Maas die met popcultuur bezig zijn, zich te melden door te mailen naar info@popplazapeelenmaas.nl.
Lees verder

Wethouder stuurt brief naar culturele sector

Gepubliceerd op: 11-04-2020 10:11

Wethouder Wim Hermans heeft een brief gestuurd naar de stichtingen en bedrijven in de culturele sector in Peel en Maas.
Lees verder

Nieuwe directeur Streekmuseum

Gepubliceerd op: 18-03-2020 16:21

Museum Peel en Maas heeft een nieuwe voorzitter. Afgelopen week heeft het bestuur van het streekmuseum afscheid genomen van Piet Schinck, en Henk van Dijck feestelijk beëdigt als diens opvolger.
Lees verder

Jeugdorkest werkt samen met Kapel Landmacht

Gepubliceerd op: 11-03-2020 15:25

Het Jeugdorkest Peel en Maas gaat samen met de Kapel van de Koninklijke Landmacht aan de slag om een evenement op te zetten dat gericht is op jonge muziekkanten van diverse fanfare- en harmonieverenigingen.
Lees verder

3e editie Proos geschrapt door Corona

Gepubliceerd op: 11-03-2020 15:14

Aanstaande zondag zou in het Kerkeböske in Helden de derde editie van Proos plaatsvinden. Na lang wikken en wegen heeft de organisatie besloten dit evenement uit te stellen in verband met de uitbraak van het Corona virus.
Lees verder

Meer Cultuur