Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Nog 2 verdachten aangehouden in zaak woningoverval Kessel bit.ly/2GDm5kq

CycloMedia maakt foto's in Peel en Maas

7 augustus 2018

De gemeente Peel en Maas meld dat in augustus 2018 maakt CycloMedia foto's gaat maken. 

De gemeente Peel en Maas meld dat in augustus 2018 het bedrijf CycloMedia foto's gaat maken. Cyclomedia is een Nederlands bedrijf gevestigd in Zaltbommel dat gespecialiseerd is in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving. Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg.

De Gemeente Peel en Maas gaat deze foto's gebruiken voor allerlei doeleinden zoals bijvoorbeeld het beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij invoering van wetgeving en de ontwikkeling van ruimtelijke plannen. 

De opnamen worden alleen ingezet voor publieke of private activiteiten en worden onder strenge voorwaarden ter beschikking gesteld. De opnamen worden niet op internet gepubliceerd of anderszins openbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE ZALTBOMMEL, Nederland. Meer informatie op: www.cyclomedia.com