Menu

Twitter feed Omroep P&M

De bal rolt volop bij P&M Sport

Een vol sportweekend staat er voor de deur. Dus ook 2 erg goed gevulde sportuitzendingen bij Omroep P&M. Naast vooruitblikken op diverse wedstrijden in het amateurvoetbal van zondag, zal op zaterdag Grashoek-trainer Nelis Luijten te gast zijn in de studio. Met hem wordt uitgebreid gesproken over wat we kunnen verwachten van het tot nu toe erg goed presenterende Grashoek in zijn 2e jaar als trainer bij de geel-zwarten. En wie is Nelis Luijten eigenlijk? Uiteraard wordt met hem ook de voetbaltoto gespeeld.

Verder aandacht voor de Limbra Cross, de schietsport en beugelen met Baarlonaar Jos Hutjens, die met zijn hegelsom tegen Helden speelde. Met BSAC-trainer Marcel van Lier wordt gesproken over de uitstekende prestaties van de BSAC-dames. Aan Ad Janssen de vraag of de volleybalheren van VC Asterix ook in de topper bij Bladel zonder setverlies blijven. Coach Roger Pellemans van de heren van Peelpush blikt terug op de derby tegen VC Voerendaal. Tenslotte spreken we met Eline Gommans uit Helden. Zij speelt bij eredivisionist Eurosped uit Almelo/Vroomshoop en speelt zondag tegen Peelpush.

Op zondag is P&M Sport live op sportpark Hookervenne bij Bevo tegen Roggel en op sportpark De Roode Egge bij Kessel tegen Eindse Boys. Naast deze 2 live-wedstrijden worden uiteraard ook de overige Peel en Maas-teams op de voet gevolgd en dit weekend de derby Koningslust-Egchel in het bijzonder. Direct na afloop van de wedstrijden zal met de trainers van Helden en Baarlo nabeschouwd worden.

Te gast in de studio is Lambert van Berlo. Met de assistent-coach van Herpetz Bevo HC wordt teruggekeken op de uitwedstrijd tegen koploper Bocholt en de eerste helft in de BeNe-Liga van het handbal. Uiteraard ook aandacht voor beugelen in de ereklasse met de derby Helden-Meijel, maar ook Maasbree-Hegelsom. Met Jeroen Beeks zal gesproken worden over de verrichtingen van de zaalvoetballers van MZV/De Siem en met trainer Stefan Rudolph over de handbalderby van de heren van BSAC bij LimMid. Aanvoerder Tom Heines blikt terug op de topper van de volleybalheren van het goed presenterende Tupos in Linne.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.