Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

De beste wensen voor 2018!

Omroep P&M sluit 2017 af met een lach en een traan. We denken aan de mensen waarin we dit jaar afscheid van hebben moeten nemen, in het bijzonder programmamakers Leo Peters en Bert van Klooster. Daarnaast bedanken we alle luisteraars en kijkers voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. Ook in 2018 staat de lokale omroep van Peel en Maas weer klaar om video, audio en tekst te verzorgen voor de inwoners van Peel en Maas!

Wanneer we terugkijken naar het afgelopen jaar, denken we aan het kijk- en luisteronderzoek dat in het begin van het jaar werd uitgevoerd. Omroep P&M TV wordt door de inwoners van de gemeente Peel en Maas steeds beter bekeken. Ook de bekendheid van de zender is gegroeid. De radiozender is marktleider in Peel en Maas. Daar zijn we zeer trots op!


Mt het Vastelaovescafé grijpen we net naast een Lokale Omroep Award. Het programma was genomineerd in de categorie beste tv-programma en kreeg een speciale vermelding van de jury. Het was de derde keer achter elkaar dat de omroep met een programma was genomineerd voor een Lokale Omroep Award.

En dan waren er nog de evenementen als het P&M Liedjesfestival, SPEM!LIVE, de P&M Zomertoer, de TOP 111 en Ut P&M Hoés. We kijken met trots terug op de successen en de programma’s die we hebben gebracht en bedanken dan ook alle vrijwilligers die voor en achter de schermen werken om hoogwaardige programma’s te leveren!

De medewerkers wensen alle kijkers en luisteraars een fijne jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar!