Menu

Twitter feed Omroep P&M

De Breurkes uit Panningen winnen het P&M Liedjesfestival

De Breurkes uit Panningen winnen met het lied Zing! (lekker same hej) de 23e editie van het P&M Liedjesfestival en nemen dit jaar het Lindebuimke mee naar huis. Te Zaate Hermenie uit Koningslust wint met de vertolking van het lied Sjots, Sjeif en Oeht de Moat de PJP prijs voor de beste presentatie. De winnaars ontvingen de prijs uit handen van burgemeester Delissen.

In een uitverkocht Palladio vond vrijdag 13 januari de 23e editie van het P&M Liedjesfestival plaats. Alle kernen van Peel en Maas werden door een act vertegenwoordigd. Ook Neer deed mee aan dit festival met de Beerkratkweakers. De organisatie was in handen van Omroep P&M eniet carnavalsvereniging de Brookhaze uit Koningslust.

Er waren twee prijzen te verdelen onder de twaalf deelnemers. De prijs voor het beste lied, het Lindebuimke en een prijs voor de act die de beste presentatie gaf, de PJP bokaal. Het Lindebuimke ging met de Breurkes mee naar Panningen. Tweede werd John Gubbels uit Kessel – Eik met het nummer Knatsj Vol !!! Derde werd Pim van Wylick uit Kessel met het nummer Vastelaoveshertejage.

De PJP bokaal ging dit jaar met de Te Zaate Hermenie mee naar Koningslust. De tweede prijs was voor Pim van Wylick en de derde prijs was voor De Breurkes.

De avond werd afgesloten met een optreden van Fabrizio die de tent nog één keer op z’n kop zette.

Meer foto's vindt u op de website www.pmliedjesfestival.nl/fotos-2017
Foto's: Ger Bos