Menu

Twitter feed Omroep P&M

De Celtic Soulbrothers op vertrouwde planken

8 november 2019

Op 23 mei 2020, het Hemelvaartsweekend, staan De Celtic Soulbrothers weer op het podium waar het op 10 december 1988 allemaal begon, de zaal van het Mafcentrum. Één keer eerder, in 2008, verrasten ze de fans al eens door in originele bezetting een ‘eenmalig’ reünie optreden te geven. Alle verwachtingen maakten ze waar, op één na… want bij ‘eenmalig’ blijft het niet.

Twaalf jaar na dat iconische optreden in 2008 en maar liefst 32 jaar na het eerste ‘eenmalige’ optreden gaan ze het weer doen.

In december 2000 viel het doek voor een illuster muziekgezelschap. Wat begon in het Mafcentrum als een eenmalig optreden van ‘Trouwens & the Celtic Soulbrothers and sisters’ eindigde met meer dan 150 optredens in binnen- en buitenland, de cassette “Moos” met dialect nummers, 2 cd’s, Promsnight optredens met fanfare St. Aldegondis en diverse radio optredens. De fanschare moest er toen acht jaar op wachten tot de lokale helden in 2008 weer het podium zouden betreden, maar hun geduld werd rijkelijk beloond.