Menu

Twitter feed Omroep P&M

De klassieker live bij P&M Sport

A.s. zondag staat een van De Klassiekers op het programma, Panningen-Helden, of te wel Kepèl tegen Dörp. Omroep P&M Sport is daar natuurlijk live bij op sportpark Panningen-Noord. Ook de wedstrijd bevo-Horn is live te volgen vanaf Hookervenne. Uiteraard worden ook de overige 7 Peel en maas-teams gevolgd. Let op: alle wedstrijden beginnen a.s. zondag reeds om 14.15 uur.

Verder op zondag terugblikken op de gespeelde handbalwedstrijden van de dames van BSAC en de BeNe-Liga-wedstrijd Herpetz Bevo HC-Fiqas Aalsmeer. Ook aandacht voor de Toma Cycles Cross met Kirsten Janssen.

Op zaterdag komt een grote diversiteit aan sporten aan bod met o.a. terugblikken op de prestaties van de volleybalteams van de heren van Tupos en Peelpush en de dames van VC Olympia en de schietsport van HSV Panningen. Ook aandacht voor triathlon met Neiske Beks uit Baarlo, de Neelderveldloop en Kerstvoetbaldagen in Meijel.

Te gast in de studio zal Rob Geenen uit Neer zijn. Met de trainer van Baarlo wordt gesproken over de prestaties van zijn team tot nu toe en de verwachtingen voor de rest van het seizoen. Hij heeft zijn contract bij Baarlo al verlengd voor het nieuwe seizoen. Wie is hij? Uiteraard wordt met hem ook de voetbaltoto gespeeld.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.