Menu

Twitter feed Omroep P&M

Derby’s in P&M Sport

De competities zijn weer in volle gang. Met deze week een aantal interessante derby’s op het programma. Uiteraard komen deze uitgebreid aan bod in de uitzendingen van P&M Sport dit weekend.

Op zaterdag zal zowel met de trainers van Bevo en Panningen (Bob Maas en William van Moorsel) vooruitgekeken worden op de derby tussen hun ploegen, die op zondag gespeeld zal worden. Voor beiden hun eerste Peel en Maas-derby als nieuwe trainer van hun team. Ton van Dijk van RKMSV blikt vooruit op de wedstrijd van zijn team tegen SV Laar, terwijl Meijelnaar en Egchel-trainer John Smedts voorbeschouwd op het treffen tussen twee teams in het oranje, Kronenberg en Egchel. Hij zal ook de eerste Peel en Maas voetbaltoto van het nieuwe seizoen spelen.

Verder in de uitzending van zaterdag aandacht voor volleybal, beugelen, hockey, tafeltennis, autosport en handbal. Met Peelpush-coach Sjoerd Simons wordt vooruitgekeken naar de eerste thusiwedstrijd van zijn heren op zondag in de topdivisie tegen Bedum. Coach Rudy Beurskens laat weten hoe de VC Asterix-dames het er in hun eerste wedstrijd in de 2de klasse na het kampioenschap van vorig seizoen ervan afgebracht hebben. Eric Kleine analyseert de wedstrijd in de ereklasse van het beugelen tussen Hegelsom en Kessel. Met Bram Hunnekens wordt teruggeblikt op de uitwedstrijd van TTV Fortus tafeltennissers bij koploper Megacles. Met coach Chris Leenders worden de verrichtingen van de hockeyheren van HCPM besproken. Tenslotte zal met Marcel van Lier snel na de wedstrijd worden teruggekeken op de handbalderby in de 2de divisie tussen de dames van Herpetz Bevo HC en zijn BSAC uit Maasbree; een mooi affiche als seizoensopening.

Op zondag zal de voetbalderby op Hookervenne tussen Bevo en Panningen rechtstreeks te volgen zijn. Ook de lastige uitwedstrijd van Kessel in Horn wordt live gevolgd. Terwijl de verrichtingen van alle andere Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd worden.

Traditiegetrouw wordt er in de rust van het amateurvoetbal met assistent-trainer Lambert van Berlo terug- en voorutigekeken op de verrichtingen van de handbalheren van Herpetz Bevo HC, die zaterdagavond op bezoek gingen in Aalsmeer. Met de coach van de Bevo-dames wordt de derby van zijn team tegen BSAC nabeschouwd. Met VC Olympia-coach Kees Bosch en de nieuwe trainer/coach Ad Janssen van de VC Grashoek-dames worden teruggekeken op de wedstrijden van hun volleybaldames van zaterdagavond. Met Johan Hoeijmakers wordt de klassieker en derby in het beugelen tussen Neer en Helden geanalyseerd.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in twee zeer goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.