Panningen, Netherlands

Derby’s live te volgen bij P&M Sport

Na een lange periode met nauwelijks tot geen sport en dus ook geen uitzendingen van Omroep P&M Sport is de draad weer opgepakt. Omroep P&M Sport heeft het seizoen 2020-2021 afgelopen zondag afgetrapt.
Bart Nelissen | 25 september 2020 10:58 | Aangepast op 25 september 2020 10:58
Na een lange periode met nauwelijks tot geen sport en dus ook geen uitzendingen van Omroep P&M Sport is de draad weer opgepakt. Omroep P&M Sport heeft het seizoen 2020-2021 afgelopen zondag afgetrapt.

Deze week ook alleen een uitzending op zondag vanaf 14.00 uur. Met hierin heel veel live amateurvoetbal. En wat voor wedstrijden zijn dit. Te beginnen een van de derby’s der derby’s, live vanaf De 3-sprong in Maasbree, of te wel MVC ’19 tegen Baarlo. Resultaten tot dusver tellen niet, in dergelijke derby’s gelden andere wetten. Luisteraars van P&M Sport kunnen het van dichtbij volgen. Maar ook de derby’s in de vierde klasse, een klasse met heel veel Peel en Maas derby’s dit seizoen, zullen rechtstreeks te volgen zijn. Kan Bevo de oorwassing van afgelopen week rechtzetten in Grashoek of grijpt Grashoek in deze derby de eerste punten? Vanaf De Roode Egge is de andere Peel en Maas-derby tussen Kessel en Koningslust li0ve te volgen. Uiteraard wordt bij al deze wedstrijden ook voor- en nabeschouwd met de trainers en/of spelers. Direct na afloop van de wedstrijden zal geschakeld worden met Helden-trainer Rob Jacobs om te horen hoe het de blauw-witten vergaan is in de eerste thuiswedstrijd in dit nieuwe seizoen tegen MMC Weert. Uiteraard worden de verrichtingen van de overige Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd en worden de luisteraars op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op de velden daar.

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor handbal met Lambert van Berlo met een nabeschouwing op de uitwedstrijd van Herpetz Bevo HC in Volendam. Na de last minute afgelasting van vorige week, is het zaak om nu punten te pakken. Van de assistent-coach horen we hoe dat verlopen is. Met coach Marcel van Lier van de BSAC-handbaldames wordt teruggekeken op de competitie-opening van zijn team in de derby tegen Cabooter HandbaL Venlo. Aanvoerster Josien Hoeymakers van de dames van VC Olympia blikt terug op de eerste thuiswedstrijd van haar team in de 1ste divisie volleybal. Na het nipte verlies vorige week in Nijmegen speelde het team nu in de eigen Piushof de derby tegen Stravoc uit Stramproy.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zondag vanaf 14.00 uur in weer een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport.

Meest gelezen

Nieuw woon- zorgconcept in Helden: De Naober

Youri Buis | 19 apr 2024 18:54

Man (75) vermist in omgeving Panningen

Youri Buis | 19 apr 2024 14:36

ZVV Beringe 4 wint beker in Sittard

Jari Janssen | 17 apr 2024 10:31

Lees ook

Groen licht voor woningbouwplannen

De gemeenteraad van Peel en Maas is dinsdagavond akkoord gegaan met de komst van woningen in Maasbre...

Nieuwe wethouder is geïnstalleerd: “Mijn droom komt uit”

Natasja Vaasen is dinsdagavond benoemd tot wethouder van Peel en Maas. Een meerderheid van de gemeen...

Vrijwilligers en bewoners van de zonnebloem op boottocht

De tweejaarlijkse eendaagse boottocht voor vrijwilligers en bewoners van De Zonnebloem stond donderd...

Veroordeelde man uit Koningslust niet in hoger beroep tegen celstraf

Huub D. gaat niet in hoger beroep tegen de celstraf die hem op 8 april opgelegd werd. Dat meldt Rech...

Bever rukt op in Limburg: “Maak melding van schade”

Op steeds meer plekken in Limburg zorgen bevers voor overlast en schade. De populatie moet beter beh...

Panningen pakt belangrijke punten in de strijd tegen degradatie

Met nog vier finales te gaan wist Panningen de gasten uit Oploo op de knieën te krijgen. Maar gemakk...