Menu

Twitter feed Omroep P&M

Derde editie SPEM!LIVE in nieuw jasje

Op zaterdag 27 oktober vindt voor de derde keer SPEM!LIVE plaats, een initiatief van Omroep P&M om lokaal talent een podium te bieden. Waar Omroep P&M de afgelopen jaren tweemaal de samenwerking zocht met een camping, is er dit jaar gekozen om de opzet aan te passen. In het Mafcentrum in Maasbree is volgens de organisatie een ideale partner gevonden. “We hebben de afgelopen twee jaar het evenement in de zomer georganiseerd, echter merkten we dat dit niet het ideale tijdstip was. We gaan deze derde editie naar binnen en organiseren samen met het Mafcentrum de avond” aldus Naomi Leela, organisator van het evenement.

Niet alleen de locatie verandert, maar ook het concept wordt aangepast. In het verleden organiseerde het Mafcentrum ‘Neet te bang’ en ‘Saturday Night Live’, deze twee evenementen zullen in SPEM!LIVE worden gecombineerd. Lokale talenten zullen met een band optreden en nummers ten gehore brengen. Omroep P&M neemt deze op en zendt de optredens later uit.

Ben je een podiumbeest, hou je van optreden en wil je Peel en Maas je talenten laten zien? Doe dan mee met SPEM!LIVE en geef je op door een filmpje te maken van jezelf waarin je jouw talent laat zien. Mail dit met een begeleidende tekst naar live@omroeppenm.nl vóór 1 augustus. Wie weet schitter je straks op het podium van SPEM!LIVE 2018.