Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Disclaimer

Omroep P&M streeft er naar dat alle informatie op de site correct is. De gepubliceerde informatie bindt Omroep P&M echter niet, noch kan Omroep P&M hiervoor aansprakelijk gehouden worden. Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Omroep P&M zijn verstrekt.

Omroep P&M aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Onze website bevat links naar websites van anderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze websites. Niets van deze site mag zonder toestemming van de onderstaande rechthebbende worden overgenomen. Het auteursrecht op deze website berust bij Omroep P&M of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Omroep P&M.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op:
telefoon: 077 - 30 66 33 3, E-mail: redactie@omroeppenm.nl 

Omroep P&M
Schout van Merwijckstraat 2
5981 EL Panningen

 


Laatste update: 08-03-2019