Menu

Twitter feed Omroep P&M

Dit was 2016 voor Omroep P&M

Voor Omroep P&M was 2016 een goed jaar. Op alle media van de omroep werden slagen gemaakt.

Elke dag wordt op alle media het laatste nieuws uit de gemeente getoond. Dit wordt beloond met een nominatie voor het nieuwsprogramma P&M Nieuws voor de Lokale Omroep Awards. In Hilversum krijgt het programma een eervolle vermelding. Een mooie opsteker voor het dagelijkse nieuwsprogramma.

In het voorjaar wordt de nieuwe live-studio van Omroep P&M officieel geopend met een optreden van Pyure. Vanaf dat moment kunnen er artiesten live optreden in de radioprogramma’s van Omroep P&M.

De omroep laat in 2016 weer zien grote evenementen te organiseren, zoals het P&M Liedjesfestival, Ut P&M Hoés en SPEM!LIVE. Op het terrein van de Schatberg in Sevenum organiseren de jongeren van Omroep P&M een evenement met optredens van jonge, getalenteerde artiesten uit de gemeente.

Op televisie wordt de programmering verder uitgebouwd. Dagelijks zijn er programma’s te zien die de kijkers aan de buis kluisteren. De hits van het jaar zijn ‘De zomeravond van…’, ‘Het Mooiste Plekje van Peel en Maas 2016’, de kennisquiz ‘Code 1894’, het kookprogramma ‘Laot ’t uch smaken’, ‘Het P&M Sinterklaasverhaal’ en recentelijk ‘Ut P&M Hoés Café’.

Dit alles kan alleen maar met de inzet van de vrijwilligers die bij de omroep werkzaam zijn. Zij laten zien waar Omroep P&M tot in staat is; een omroep die in de gemeenschap staat en de inwoners kan boeien met interessante en amusante programma’s. Ook in 2017 staan we weer voor Peel en Maas klaar!