Menu

Twitter feed Omroep P&M

Diversiteit aan sporten bij P&M Sport

Ook dit weekend weer twee goed gevulde programma’s van Omroep P&M Sport met een grote diversiteit aan sporten.

Op zaterdag ruim aandacht voor zaalsporten. Hierbij terugblik op de tafeltenniswedstrijd van eerder die dag tussen koploper Megacles Weert en TTV Fortus. Uiteraard ook ruim aandacht voor volleybal met analyses van de wedstrijden tussen de dames van Tupos en Stravoc als ook die tussen Nuvoc Veldhoven en de Kesselse dames door hun coach Nico Maessen. Trainer Marcel van Lier laat meteen na afloop van de wedstrijd weten hoe het de handbaldames van BSAC in Pijnacker vergaan is. Don Nijssen laat weten hoe de zaalvoetballers van MZV/De Heere van Meijel het ervan afgebracht hebben in de derby tegen De Gastronoom uit Neer. Eric Kleine analyseert de beugelderby tussen OVU Kessel en HBC Helden 2. Peel en Maas-speler Jos Huntjens van Ons Plezier Hegelsom laat weten of zijn team thuis heeft kunnen stunten tegen Helden.

In de uitzending zullen de trainers Joeri Janssen (Baarlo), William van Moorsel (Panningen) en Jonn Smedts (Egchel) vooruitkijken naar de wedstrijden die hun teams op zondag spelen tegen respectievelijk Blerick, GKC/RKHVC (Grathem/Kelpen-Oler) en RKDSO Ospel. De Egchel-trainer zal ook de Peel en Maas-toto spelen.

Op zondag zal de voetbalderby tussen Koningslust en Kessel centraal staan en live te volgen zijn. Ook de “derby” tussen Baarlo en SV Blerick zal vanaf sportpark De Meeren rechtstreeks gevolgd worden De overige wedstrijden van Peel en Maas-teams zullen ook op de voet gevolgd worden. Met meteen na afloop analyse van de wedstrijd van Bevo bij DES Swalmen door trainer Bob Maas.

Verder op zondag aandacht voor beugelen met een terugblik op de wedstrijd van koploper BC Meijel in Kronenberg. Coach Ad Jansen van de VC Grashoek-volleybaldames laat weten of zijn team in de eigen gymzaal heeft kunnen winnen van Havoc uit Haps. De nieuwe VC Olympia-coach Eric Craemers blikt terug op de wedstrijd van zijn team tegen topploeg Somas/Activia (St. Anthonis). Chris Leenders laat meteen na afloop van de wedstrijd van de HCPM-hockeyheren weten of zijn team de punten mee heeft kunnen nemen uit Nuth.

Tenslotte, in de rust van de voetbalwedstrijd, een terugblik op de derby in de BeNe-liga handbal tussen OCI Lions en Bevo HC met assistent-coach Lambert van Berlo. Hebben de heren revanche kunnen nemen voor de thuisnederlaag eerder en een goede start van de tweede competitiehelft gemaakt?

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 18.30 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.