Menu

Twitter feed Omroep P&M

Donateurs van P&M worden ‘vrienden’

Omroep P&M heeft met ingang van 1 januari 2018 enkele wijzigingen doorgevoerd die betrekking hebben op de donateurs die de omroep met een financiële bijdrage steunen. De belangrijkste omzetting is dat op de radio niet meer zal worden gesproken van ‘jarige donateurs’ maar van ‘jarige vrienden’.

Deze verandering heeft te maken met de overgang die de omroep de afgelopen jaren in gang heeft gezet van ‘donateurs’ naar ‘vrienden’. Het verschil is datdonateurs betalen door middel van een handmatige overboeking, terwijl de contributie van de vrienden automatisch van de bankrekening wordt afgeschreven.

De donateurs die nog niet over zijn gegaan op automatische incasso krijgen in het 1ste kwartaal van 2018 een brief toegestuurd waarin de mogelijkheid wordt geboden om vriend te worden. Het donateurschap komt dan te vervallen. Voor dedonateurs die er de voorkeur aan geven om zelf de overboeking te blijven doen wordt de contributie verhoogd tot €17,50. De reden voor deze verhoging is dat de omroep ieder jaar talloze vrijwilligersuren in moet zetten voor het rondsturen van brieven en het bijhouden van de voltooide en niet-voltooide overboekingen. Deze uren willen we gaan besteden aan het nog verder verbeteren van onze radio- en tv-programma’s.

Bent u donateur en wilt u de automatische incasso graag alvast in orde maken? Klik dan op deze link voor meer informatie over de vriendschappen en voor het aanmeldingsformulier.