Menu

Twitter feed Omroep P&M

Drie verenigingen realiseren Panningen-Noord Beach

16 februari 2021

Hockeyclub Peel en Maas, Reddingsbrigade Peel en Maas en handbalvereniging Bevo Hc gaan beachvelden aanleggen. Dat doen de verenigingen met hulp van maatschappelijke partners. Vanaf mei kunnen sporters gebruikmaken van de beachvelden.

Hockeyclub Peel en Maas, Reddingsbrigade Peel en Maas en handbalvereniging Bevo Hc gaan in Panningen beachvelden aanleggen. Dat doen de verenigingen met hulp van maatschappelijke partners. Vanaf mei kunnen sporters gebruikmaken van de beachvelden.

Ook de gemeente Peel en Maas heeft de medewerking aan het project toegezegd. De drie voorzitters hebben het afgelopen jaar geregeld om tafel gezet om de mogelijkheden tot samenwerking te onderzoeken. Mustafa Amhaouch, voorzitter van Bevo Hc is verheugd: "Het eerste resultaat van die samenwerking wordt nu een feit." Voorzitter Chris Leenders van de hockeyclub geeft aan dat er vanuit de drie clubs een gezamenlijke Beach-commissie actief zal worden om de beachactiviteiten te coördineren. Peter Kurvers, voorzitter van de reddingsbrigade, kijkt uit naar de verbreding van hun sportaanbod.

De velden worden op het grasveld tussen De Heuf en de hockeyclub aangelegd.


Foto: iStock