Menu

Twitter feed Omroep P&M

Eerste editie Hopsaland succesvol

22 augustus 2019

Het Raadhuisplein was zondag dé plek om te genieten van craftbeer. Al jaren is speciaalbier in opkomst en ongekend populair, om die reden besloot DOK6 Horeca om de handen ineen te slaan met De Bierbrigadier.

Samen nodigden ze 14 brouwerijen uit, waaronder één uit IJsland. Ruim 450 mensen gaven gehoor aan de oproep om een speciaal Hopsaland Glas te kopen en op het plein bij de diverse stands hun favoriete speciaalbier te ontdekken.


“We mogen terugblikken op een fantastisch evenement”, laat DOK6 Horeca weten. “Het was even spannend of het weer goed was, maar gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Ook de reacties van de gasten waren erg positief!" Zo laat iemand op Facebook weten: “Top initiatief en goed uitgevoerd, sluit aan bij de behoefte; voor herhaling vatbaar!”

DOK6 Horeca en De Bierbrigadier laten weten dat er ambities zijn om Hopsaland door te zetten in een terugkerend evenement. “Uiteraard moeten we even goed kijken naar een nieuwe datum, maar we hopen alle bierliefhebbers tijdig te kunnen informeren over een nieuwe datum in het nieuwe jaar”, aldus de organisatie.