Menu

Twitter feed Omroep P&M

Eerste editie SPEM!LIVE geslaagd

De eerste editie van het evenement SPEM!LIVE is een succes geworden. Het muziekevenement georganiseerd door SPEM!FM, het jongerenprogramma van Omroep P&M, in samenwerking met de Schatberg in Sevenum en Pemmers.nl, vond donderdag 18 augustus plaats tijdens het evenement Totally 110. Jonge artiesten uit de regio stonden op het podium.

Bij een aangename temperatuur en een strak blauwe lucht trapte D'r Dustin af. Vervolgens volgden optredens van Evi Geraets, Bram Reinders & Bas Kessels, Daan & Yana de Reuver, New Age en Daniek & Eline. Ponies Galore speelde het spreekwoordelijke dak eraf tijdens het slot van de avond. DJ Diego zorgde samen met feestmee.com voor de muzikale klanken wanneer het podium even leeg was.

De dag stond in het teken van Stichting Honderdtien. De stichting is opgericht in 2014 en staat in het teken van iets cadeau doen voor anderen. De stichting geeft cadeaus in de vorm van een weekend of midweek weg, aan mensen die op basis van lichamelijke, geestelijke of maatschappelijk gronden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Er werd €3.750,- opgehaald voor dit doel.


foto's: Jordy Strijbos