Menu

Twitter feed Omroep P&M

Etan Huijs in Podium

De Venrayse singer-songwriter Etan Huijs presenteerde in maart zijn nieuwe cd ‘The Battle Of Everything’. Etan is vrijdag te gast in het programma Podium, waar hij zal vertellen over zijn nieuwe cd. Hij maakt al een aantal jaren muziek in wisselende samenstellingen.

‘Invloeden haal ik uit heden en het verleden van de popmuziek. Soms maak ik gevoelige luisterliedjes, soms catchy popliedjes, maar het zijn altijd songs met een akoestische basis, waar een goede melodie en tekst voorop staan’, aldus Etan Huijs.

De afgelopen drie jaar organiseerde Etan veelvuldig Songwriter Sunday. Ook was hij recensent voor Festivalinfo en organiseerde hij jaarlijks een huiskamerconcert.

De opnamesessies van zijn laatste cd vonden in de zomer van 2015 plaats in de Lakeside Studio’s in Loosdrecht, onder toeziend oog van producer/ muzikant Maarten van Praag. Maarten was 15 jaar geleden lid van het duo City to City, bekend van de nummer-1-hit ‘The Road Ahead’.

Etan hoopt dat het album nieuwe deuren opent in de toekomst. Welke deuren dat zijn, hoort u vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur in Podium.