Menu

Twitter feed Omroep P&M

Excellent Life bij beste 10 Sport Awards

9 oktober 2018

Excellent Life hoort bij de tien beste innovaties volgens de jury van de Dutch Sport Innovation Award 2018. Het bedrijf behoorde tot een van de laatste tien kandidaten die kans maken op deze gerenommeerde prijs. Maarten Bos en Kenny Schers mochten, hun eigen methodiek pitchen voor een vakjury.

Van de ruim 200 deelnemers hebben ze het tot een top 10 classificatie geschopt. 'Excellent Life is innoverend met hun methodiek omdat deze oplossingen en begeleiding biedt om met nadelen van de huidige maatschappij om te gaan. De methodiek richt zich op het verbeteren van de leefstijl van mensen, op zowel curatieve als preventieve wijze. Het doel hiervan is dat mensen op een gezonde wijze ouder kunnen worden. Dit wordt gerealiseerd door een gezonde levensstijl te implementeren en de deelnemers te leren hoe ze zichzelf kunnen onderhouden met de juiste kennis en vaardigheden', aldus het bedrijf.

Specifiek is de methodiek gericht op drie disciplines die in multidisciplinair verband samenwerken, namelijk: beweging/ houding, voeding en mentale belastbaarheid.