Menu

Twitter feed Omroep P&M

Extra lange P&M Sport bij ontknoping handbal

Maken de heren handballers van Herpertz Bevo HC toch nog kans op het bereiken van de finale om het landskampioenschap? Dat wordt zondag duidelijk. Om 13.30 uur zal de ploeg van coaches Jo Smeets en Lambert van Berlo in een heuse derby met OCI Lions uit Sittard/Geleen hierom vechten in de eigen Heuf. Uiteraard is Omroep P&M Sport erbij. De uitzending zal zondag dan ook reeds om 13.00 uur beginnen. Daarmee vervalt Rubato met Piet van Montfort.

Naast dit handbalgeweld en spanning is er ook heel wat spanning op de amateurvoetbalvelden. En ook daar is P&M Sport uiteraard bij. Gaat Grashoek kampioen worden? Kan Baarlo zich handhaven? Haalt Kessel de nacompetitie? Zo maar enkele vragen. En bij de wedstrijden van deze teams is P&M Sport aanwezig. Voor Baarlo staat tevens één van de regelrechte derby’s op het programma, nl. de clash met MVC ’19 in Maasbree. Naast deze beslissende wedstrijden worden de verrichtingen van alle overige teams natuurlijk ook gevolgd.

Verder in deze extra lange uitzending, die duurt tot 17.00 uur, verslagen van paardensport en atletiek. Ook wordt er met de aanvoerders van de HCPM hockeyteams nabeschouwd op de wedstrijden die ze deze zondag speelden.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten deze zondag in een zeer goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport, vanaf 13.00 uur!