Menu

Twitter feed Omroep P&M

Foto's

Heb je ergens in de gemeente Peel en Maas weersomstandigheden of activiteiten vastgelegd met je camera? Stuur dan je mooiste foto's direct naar Omroep P&M!

Stuur een mailtje met je digitale foto in groot formaat naar onze redactie, E-mail: redactie@omroeppenm.nl. Je kunt ook de optie "Upload jouw bijdrage" gebruiken elders op deze pagina. Gaat het om meerdere foto's, dan kunt je beter gebruik maken van websites, zoals www.wetransfer.com om deze foto's in één keer naar ons toe te sturen. Vermeldt ook je naam en woonplaats, de plaats waar je de foto gemaakt hebt en het tijdstip. A.u.b. de foto's niet verkleinen.

Alvast bedankt voor je bijdrage.


Hieronder vindt u diverse foto-reportages. Klik op "Lees verder" voor de foto's. Veel kijkplezier!!


Kerst in Peel en Maas 2020

Gepubliceerd op: 21-12-2020 14:30

Tijdens de dagen voor Kerst, maar ook daarna zijn veel mensen in de Regio Peel en Maas doende om er, ondanks alle omstandigheden, toch iets van te maken. Zowel in het openbaar, als in huiselijke kring.
We keken eens rond in de diverse dorpen, en tevens enkele sfeerbeelden van het Omroepgebeuren.

Lees verder

Han Udo neemt afscheid van P&M

Gepubliceerd op: 16-07-2020 12:47

Na 27 jaar heeft Han Udo met een laatste radio uitzending afscheid genomen van Omroep P&M. Ze werd door het bestuur van Omroep P&M benoemd tot 'eremedewerker' en werd door collega's, vrienden en bekenden in het zonnetje gezet.

Han Udo presenteerde wekelijks tussen 18 en 19 uur het programma P&M Nieuws. Dit deed ze in het verleden met Mat Nellen, Bart Nelissen, Pascal Meyer en het laatste jaar met Nic Kortenoeven.

Stevast eindigde Udo haar programma met het nummer De hoogste tijd van Rudi Carrell, ook woensdagavond, voor de laatste keer.

Lees verder

Open dag Zuidenwind in Heibloem

Gepubliceerd op: 07-03-2020 21:19

Op zaterdag 7 maart vond een open dag plaats op het bouwterrein van het Windpark Heibloem.
Hierbij waren ongeveer 700 mensen aanwezig, voornamelijk genodigden, pers en leden van de Coöperatie.

Hier werd door vertegenwoordigers van Zuidenwind en Nordex uitleg gegeven over het inkoopstation, de fundering, de wieken, de torendelen en de gondel. In de maand februari zijn al deze onderdelen naar de bouwlocatie aan de Staldijk in Heibloem gebracht. Vanaf maandag 9 maart is de opbouw gestart van de beide turbines.
Elke turbine levert straks elk 4.5 Megawatt aan electiciteit, goed om ongeveer 8000 huishoudens van energie te voorzien. De wieken hebben een lengte van 74,5 m, en zijn voorzien van "haaientanden", om het geluid te dempen. Meer informatie: www.zuidenwind.org 

Lees verder

Bevrijdingsvuur uit Normandië aanwezig in Kessel

Gepubliceerd op: 03-03-2020 21:54

Op dinsdag 3 maart 2020 passeerde in de morgen een estafetteploeg van 50 lopers van Atletiekvereniging Maastricht Kessel. Ze waren onderweg met het Bevrijdingsvuur uit Normandië naar het eindpunt, de slotmanifestatie 75 Jaar bevrijding in Venlo.
Het lokale "Comite 75 Jaar bevrijding Kessel" organiseerde een tussenstop bij het oorlogsmonument in de Kasteeltuin en tevens werden de lopers verzorgd bij de plaatselijke L.T.V. Kessel. Tijdens de ceremonie waren er diverse sprekers en veel schoolkinderen aanwezig. Het vuur werd in de plaatselijke parochiekerk ontstoken, om aldaar te blijven branden tot 4 mei 2020, Nationale Dodenherdenking.

Lees verder

Boerenbruiloft Maasbree

Gepubliceerd op: 25-02-2020 19:01

De boerenbruiloft van Maasbree.

Lees verder

Meer Foto's