Menu

Twitter feed Omroep P&M

Foto's

Heb je ergens in de gemeente Peel en Maas weersomstandigheden of activiteiten vastgelegd met je camera? Stuur dan je mooiste foto's direct naar Omroep P&M!

Stuur een mailtje met je digitale foto in groot formaat naar onze redactie, E-mail: redactie@omroeppenm.nl. Je kunt ook de optie "Upload jouw bijdrage" gebruiken elders op deze pagina. Gaat het om meerdere foto's, dan kunt je beter gebruik maken van websites, zoals www.wetransfer.com om deze foto's in één keer naar ons toe te sturen. Vermeldt ook je naam en woonplaats, de plaats waar je de foto gemaakt hebt en het tijdstip. A.u.b. de foto's niet verkleinen.

Alvast bedankt voor je bijdrage.


Hieronder vindt u diverse foto-reportages. Klik op "Lees verder" voor de foto's. Veel kijkplezier!!


Dag van Morgen

Gepubliceerd op: 30-05-2019 21:51

We worden met zijn allen steeds ouder en blijven ook langer vitaal. En er wordt steeds meer van uitgegaan dat ouderen zo lang mogelijk thuis blijven wonen, al dan niet met thuiszorg en mantelzorg. Om daarop goed voorbereid te zijn, vond vandaag in het centrum van Panningen de "Dag van Morgen" plaats.

Lees verder

Dodenherdenking 2019

Gepubliceerd op: 04-05-2019 22:26

De jaarlijkse herdenking bij monument Everlo in Panningen is een van de drukst bezochte herdenkingen van Peel en Maas. Er werden kransen gelegd en Atletiek Helden vertrok naar Wageningen om het vredesvuur te halen.

Lees verder

Open Dag Medisch Centrum Kessel

Gepubliceerd op: 13-04-2019 21:29

In Kessel is men , na een ingrijpende verbouwing van bijna 1 jaar, een uitgebreid ,centraal gelegen Medisch Centrum rijker. Diverse medische en zorg-disciplines zijn samen gehuisvest in de huisartsenpraktijk; voor Kesselnaren heel vroeger beter bekend als het "Groene Kruis gebouw."

Lees verder

Opschoondag in Kessel-Eik

Gepubliceerd op: 06-04-2019 21:28

Zaterdag 6 april 2019 was er een grote geplande schoonmaakactie rond het natuurgebied "Weerdbeemden" te Kessel-Eik, en de Maasoever ter plekke in het kader van de actie "Schone Maas".

Onder auspiciën van het IVN Helden, waren er een twintigtal vrijwilligers, waaronder ook enkele Kids, in de weer met grijpstokken, vuilniszakken, en voorzien van hesjes en handschoenen om zoveel mogelijk zwerfafval bijeen te verzamelen, welk zelfs ook in het natuurgebied terecht is gekomen na het hoge water van de Maas in het voorjaar.

Lees verder

Boomfeestdag in Helden

Gepubliceerd op: 13-03-2019 19:37

Naast de Willem van Hornestraat in Helden zijn woensdag 51 bomen en 15.000 struikjes gepland. Dat gebeurde op de Nationale Boomfeestdag. De plantlocatie was bij de skatebaan aan de Willem van Hornestraat. Het is de afronding van de herinrichting van de straat.

Lees verder

Meer Foto's