Menu

Twitter feed Omroep P&M

Foto's

Heb je ergens in de gemeente Peel en Maas weersomstandigheden of activiteiten vastgelegd met je camera? Stuur dan je mooiste foto's direct naar Omroep P&M!

Stuur een mailtje met je digitale foto in groot formaat naar onze redactie, E-mail: redactie@omroeppenm.nl. Je kunt ook de optie "Upload jouw bijdrage" gebruiken elders op deze pagina. Gaat het om meerdere foto's, dan kunt je beter gebruik maken van websites, zoals www.wetransfer.com om deze foto's in één keer naar ons toe te sturen. Vermeldt ook je naam en woonplaats, de plaats waar je de foto gemaakt hebt en het tijdstip. A.u.b. de foto's niet verkleinen.

Alvast bedankt voor je bijdrage.


Hieronder vindt u diverse foto-reportages. Klik op "Lees verder" voor de foto's. Veel kijkplezier!!

Beesel in Beeld

Gepubliceerd op: 19-02-2021 14:25

Beesel in Beeld

Lees verder

winter 2021

Gepubliceerd op: 16-02-2021 20:11

Nu de sneeuw en ijzel gesmolten zijn, en de evt. gevolgen daarvan kenbaar worden, blikken we terug op enkele dagen "echt" winter in de Regio.

Lees verder

Hoog Water

Gepubliceerd op: 03-02-2021 17:33

Evenals eerdere jaren in het begin van februari is er ook dit jaar weer hoog water in de Maas in onze regio. Onze fotograaf ging een kijkje nemen en concludeerde dat binnenkort de landeigenaren weer de balans op kunnen maken van al datgene, wat er is achtergebleven. Hij trof zelfs een "vlot" aan in de uiterwaarden.

Lees verder

Beesel in Beeld

Gepubliceerd op: 17-01-2021 14:00

Vanaf 1 januari 2021 is Omroep P&M ook dé lokale omroep voor de gemeente Beesel. Onze fotograaf ging de Maas over en maakt de volgende reportage.

Lees verder

Kerst in Peel en Maas 2020

Gepubliceerd op: 21-12-2020 14:30

Tijdens de dagen voor Kerst, maar ook daarna zijn veel mensen in de Regio Peel en Maas doende om er, ondanks alle omstandigheden, toch iets van te maken. Zowel in het openbaar, als in huiselijke kring.
We keken eens rond in de diverse dorpen, en tevens enkele sfeerbeelden van het Omroepgebeuren.

Lees verder

Meer Foto's