Menu

Twitter feed Omroep P&M

Foto's

Heb je ergens in de gemeente Peel en Maas weersomstandigheden of activiteiten vastgelegd met je camera? Stuur dan je mooiste foto's direct naar Omroep P&M!

Stuur een mailtje met je digitale foto in groot formaat naar onze redactie, E-mail: redactie@omroeppenm.nl. Je kunt ook de optie "Upload jouw bijdrage" gebruiken elders op deze pagina. Gaat het om meerdere foto's, dan kunt je beter gebruik maken van websites, zoals www.wetransfer.com om deze foto's in één keer naar ons toe te sturen. Vermeldt ook je naam en woonplaats, de plaats waar je de foto gemaakt hebt en het tijdstip. A.u.b. de foto's niet verkleinen.

Alvast bedankt voor je bijdrage.


Hieronder vindt u diverse foto-reportages. Klik op "Lees verder" voor de foto's. Veel kijkplezier!!

Alaaf Airlines wint P&M Liedjesfestival 2020

Gepubliceerd op: 11-01-2020 22:55

Het 26e P&M Liedjesfestival is gewonnen door Alaaf Airlines uit Helden met de schlager. Uit handen van Peter Daniëls kreeg de groep uit Helden het befaamde Lindebuimke. De PJP Bokaal voor de beste presentatie ging naar het bonte gezelschap van Kos Erger uit Panningen met Blööd.

Lees verder

Bevrijdingsmanifestatie in Baarlo

Gepubliceerd op: 17-11-2019 23:48

In Baarlo vond de stop plaats van een parade van militaire voertuigen in verband de viering van 75 jaar bevrijding. De voertuigen trokken onder meer door Baarlo, Kessel en Neer.

Lees verder

Sinterklaas in Kessel

Gepubliceerd op: 17-11-2019 23:01

Sinterklaas en zijn Pieten hebben zondagmiddag rond 13.30 uur voet op bodem van Peel en Maas gezet. In Kessel werd hij door burgemeester Delissen en haar kleindochter verwelkomd.

Lees verder

Nacht van het Dorp

Gepubliceerd op: 26-10-2019 23:38

Afgelopen zaterdag vond voor de tweede keer de De Nacht van het Dorp plaats in Helden. De Nacht van het Dorp is een initiatief om niet alleen de dorpsbewoners het aanbod van hun eigen dorp te laten zien, maar ook om bedrijven en organisaties onderling met elkaar kennis te laten maken, waardoor er een onderlinge (vertrouwens-) band kan ontstaan en, wie weet een toekomstige samenwerking. Deze Nacht werd georganiseerd door JongNL Limburg is samenwerking met een plaatselijke afdeling. Meer informatie over De Nacht van het Dorp: https://nachtvanhetdorp.nl/ 

Lees verder

Bijzondere herdenking met flyby in Kessel

Gepubliceerd op: 17-09-2019 17:08

Aan de Maasoever in Kessel vond dinsdagochtend 17 september 2019 de herdenking plaats van het neergestorte Lancaster-vliegtuig 75 jaar geleden. Twee Harvards-vliegtuigen van de Koninklijke Luchtmacht kwamen over vanuit Venlo en vlogen meerdere rondjes over de Maas, het dorp Kessel, en de herdenkingsplaats. De 'officiële herdenking vond op 21 juli j.l. plaats, toen de crash precies 75 jaar geleden plaatsvond.

Lees verder

Meer Foto's