Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Een Britse delegatie bestaande uit 34 mensen, waaronder tien oorlogsveteranen, bezocht vrijdag een herdenking bij d… twitter.com/i/web/status/1…

Foto's

Heb je ergens in de gemeente Peel en Maas weersomstandigheden of activiteiten vastgelegd met je camera? Stuur dan je mooiste foto's direct naar Omroep P&M!

Stuur een mailtje met je digitale foto in groot formaat naar onze redactie, E-mail: redactie@omroeppenm.nl. Je kunt ook de optie "Upload jouw bijdrage" gebruiken elders op deze pagina. Gaat het om meerdere foto's, dan kunt je beter gebruik maken van websites, zoals www.wetransfer.com om deze foto's in één keer naar ons toe te sturen. Vermeldt ook je naam en woonplaats, de plaats waar je de foto gemaakt hebt en het tijdstip. A.u.b. de foto's niet verkleinen.

Alvast bedankt voor je bijdrage.


Hieronder vindt u diverse foto-reportages. Klik op "Lees verder" voor de foto's. Veel kijkplezier!!

Bijzondere herdenking met flyby in Kessel

Gepubliceerd op: 17-09-2019 17:08

Aan de Maasoever in Kessel vond dinsdagochtend 17 september 2019 de herdenking plaats van het neergestorte Lancaster-vliegtuig 75 jaar geleden. Twee Harvards-vliegtuigen van de Koninklijke Luchtmacht kwamen over vanuit Venlo en vlogen meerdere rondjes over de Maas, het dorp Kessel, en de herdenkingsplaats. De 'officiële herdenking vond op 21 juli j.l. plaats, toen de crash precies 75 jaar geleden plaatsvond.

Lees verder

Battlerun in Maasbree

Gepubliceerd op: 08-09-2019 20:40

Op zondag 8 september vond de Battlerun Maasbree 2019 plaats op Ruiterterrein Breukerheide. 

Lees verder

MVC TOP Onder 12 Toernooi

Gepubliceerd op: 01-09-2019 19:51

De 14e editie van het MIRU&HJS MVC TOP O12 toernooi is ook dit jaar weer geslaagd! Top jeugdteams uit Engeland, Duitsland, België, Schotland en Nederland hebben met veel passie en gedrevenheid gestreden om de hoogste eer. Uiteindelijk trok PSV aan het langste eind.

Lees verder

speciaalbierfestival 'Hopsaland'

Gepubliceerd op: 18-08-2019 22:46

In Panningen vond zondag 18 augustus het eerste speciaalbierfestival 'Hopsaland' plaats. Met zelfs een brouwer uit IJsland was het een druk bezocht evenement.

Lees verder

Ossenfeest Maasbree (5)

Gepubliceerd op: 10-08-2019 23:59

In Maasbree zijn op zaterdag 3 augustus de Ossefeesten weer gestart. Na een week van diverse activiteiten en optredens was op de slotdag, zaterdag 10 augustus, de beurt aan Q-Music The Party.

 

Meer informatie: https://www.ossefeesten.nl/

 

Lees verder

Meer Foto's