Menu

Twitter feed Omroep P&M

Foto's

Heb je ergens in de gemeente Peel en Maas weersomstandigheden of activiteiten vastgelegd met je camera? Stuur dan je mooiste foto's direct naar Omroep P&M!

Stuur een mailtje met je digitale foto in groot formaat naar onze redactie, E-mail: redactie@omroeppenm.nl. Je kunt ook de optie "Upload jouw bijdrage" gebruiken elders op deze pagina. Gaat het om meerdere foto's, dan kunt je beter gebruik maken van websites, zoals www.wetransfer.com om deze foto's in één keer naar ons toe te sturen. Vermeldt ook je naam en woonplaats, de plaats waar je de foto gemaakt hebt en het tijdstip. A.u.b. de foto's niet verkleinen.

Alvast bedankt voor je bijdrage.


Hieronder vindt u diverse foto-reportages. Klik op "Lees verder" voor de foto's. Veel kijkplezier!!

kermis 2021 in Meijel en Reuver

Gepubliceerd op: 05-09-2021 23:25

Een impressie van de kermis in Meijel en Reuver

Lees verder

Open Dag Windmolenpark Egchel

Gepubliceerd op: 05-09-2021 16:47

Onlangs werden de werkzaamheden van, en aan het Windmolenpark Egchelseheide afgerond en was er bij een van de windmolens de opening. Op 5 september was er vervolgens een Open Dag voor het publiek.

Lees verder

Terugblik hoogwater juli 2021

Gepubliceerd op: 21-08-2021 20:14

In juli 2021 bereikte het waterpeil van de Maas een kritiek hoogtepunt. Vele voorbereidingen werden getroffen om het water tegen te houden. Nooddijken werden gebouwd en met bigbags en zandzakken werden de kades verstevigd en huizen beschermd tegen het wassende water. Onze fotograaf maakte diverse foto's in de regio.

Lees verder

Slootjesdag van IVN Helden

Gepubliceerd op: 13-06-2021 19:14

Zondag 13 juni zijn 48 kinderen met hun ouders naar slootjesdag gekomen, bij de wadi op de Neerseweg in Helden. Vol enthousiasme zijn de kinderen in de weer geweest met schepnetjes en bakjes water. Hun vangsten werden onder de microscoop en met loeppotjes goed bekeken en middels zoekkaarten ontdekten ze om welke waterdiertjes het ging. Opvallend is dat deze wadi enkele zomers droog heeft gestaan, maar dat we nu toch veel verschillende soorten waterdiertjes vonden, zoals salamanders, kikkervisjes, bootsmannetjes en larven van libellen. Zowel voor de deelnemers, als voor de vrijwilligers van IVN Helden is het een zeer geslaagde activiteit geweest.

Lees verder

Winnaars Sportgala Peel en Maas

Gepubliceerd op: 09-04-2021 23:59

Springruiter Lars Kersten heeft vrijdagavond de gemeentelijke sporttrofee van de gemeente Peel en Maas gewonnen tijdens de uitreiking van de sportprijzen van 2019. Vanwege het coronavirus waren deze prijzen nog niet uitgereikt. De Egchelnaar werd ook verkozen tot sporter van het jaar. In die categorie was hij genomineerd met zijn broer Niels.

In het sportjaar 2019 won Kersten de 3-sterren Grand Prix in Peelbergen. Ook pakte hij de eerste plek op het Nederlandse Kampioenschap Young Riders.

Turnster Fleur Coppers werd talent van het jaar. Het eerste damesteam van VC Peelpush uit Meijel werd uitgeroepen tot beste sportploeg. De prijs voor sporter met een beperking ging naar jiujitsuka Burney Aerts uit Maasbree. Hij is de eerste leraar material arts van jui jitsu in Europa met een visuele beperking.

Wielrenner Jac Roemerman kreeg de bijzondere waarderingsprijs uitgereikt, voor zijn carriere. De veteraan bij het wielrennen won de afgelopen jaren verschillende koersen, zoals de ronde van Dendermonde en Bazel-Kruibeke. Ook werd Roemerman uit Helden eerste bij de internationale kampioenschappen tijdrijden in Woesten en werd hij wereldkampioen masters in Oostenrijk.

Lees verder

Meer Foto's