Menu

Twitter feed Omroep P&M

Geen afspraak voor boosterprik in Venray

5 januari 2022

Op de GGD vaccinatielocatie in Venray is het vanaf donderdag mogelijk om zonder afspraak een boostervaccinatie te halen. Voorwaarde is wel dat de laatste coronavaccinatie minimaal drie maanden geleden was of dat men minimaal drie maanden geleden genezen is van een coronabesmetting.

Binnenlopen zonder afspraak in Venray is mogelijk tussen 9.00 uur en 20.00 uur. Vanaf zondag 9 januari worden de openingstijden aangepast naar 9.00 tot 16.00 uur.


Vrije inloop
GGD Limburg-Noord heeft ingezet op zoveel mogelijk vaccinatiecapaciteit om half januari alle inwoners van 18 jaar en ouder van een prik te kunnen voorzien. Deze capaciteit wordt op dit moment niet meer volledig benut. Daardoor ontstaat de mogelijkheid voor zogenaamde vrije inloop in Venray.

Andere locaties: afspraak nodig
Voor mensen die hun boosterprik willen halen op één van de overige GGD vaccinatielocaties in Roermond, Venlo en Weert blijft het nodig om een afspraak te maken. Een afspraak maken kan via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Iedereen van 18 jaar en ouder kan een afspraak maken voor deze locaties.