Menu

Twitter feed Omroep P&M

Geslaagde 21ste editie nachtcross Kessel

14 augustus 2018

Op 11 en 12 augustus heeft voor de 21ste keer de nachtcross in Kessel plaats gevonden. Ook dit jaar was de organisatie weer in handen van ACC the Blue Birds. Aan de start van de race verschenen dit jaar 90 deelnemers.

Winnaar
Het evenement stijgt jaarlijks in populariteit en is dan ook massaal bezocht. Circa 2500 mensen zijn naar Kessel afgereisd om de deelnemers aan te moedigen. Grote winnaar is Chiel van de Eertwegh geworden. Met maar liefst 106 ronden (en 28 seconden) wist hij de concurrentie voor te blijven.

Juniorcup
De juniorcup werd gewonnen door Tijn Croonenbroek. Dit was echter een nipte overwinning. Tijn had een zeer korte voorsprong op de nummer 2, Jarno Geurts.

Groots evenement
ACC The Blue Birds is in 1980 opgericht. In de afgelopen 20 jaar is de vereniging uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende verenigingen op het gebied van de autocross in de regio Oost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg.

Het evenement werd groots afgesloten met vuurwerk en muziek van o.a. DJ's Giese & Luim en partyband Force 10 Nononsenserock V2.0.

Top 10 volwassenen:
1. Chiel van den Eertwegh
2. Dave Tijdink
3. Wilco Hoezen
4. Jelle Heijmans
5. Ger Smets
6. Roy Wijnhoven, Niels Alards
7. Jasper Luyten, Noud Tijssen
8. Val van de Ham
9. Jelle Segers
10. Noud Nijssen


Top 8 junioren:
1. Tijn Croonenbroek
2. Jarno Geurts
3. Kane Huys
4. Pim Bruynen
5. Stan Kusters
6. Ron Kusters
7. Arie Groen
8. Wessel van Nisselroy

Foto's: Ger Bos