Menu

Twitter feed Omroep P&M

Goede doel P&M Hoés 2018 gezocht

Na het succes van 2017 komt Omroep P&M ook in 2018 terug met Ut P&M Hoés. Van 21 t/m 23 december zamelt Omroep P&M op radio, tv en internet geld in voor een lokaal goed doel.

Met ruim 33.000 euro op de teller was de editie van vorig jaar een groot succes. ‘Ut P&M Hoés leeft in de gemeenschap en is niet meer weg te denken. Samen met het goede doel van dit jaar gaan we er alles aan doen om ook dit jaar een prachtige editie te maken van Ut P&M Hoés’, aldus hoofdredacteur Bart Nelissen. ‘Nu zijn we op zoek naar een lokaal goed doel’, vult Bart aan.

Omroep P&M is op zoek naar een goed doel waar de opbrengst van het evenement aan geschonken kan worden. Als voorwaarde wordt gesteld dat het een breed maatschappelijk gedragen doel moet zijn met de wortels in de gemeente Peel en Maas. Van 17 t/m 23 december staan de programma’s en uitzendingen in het teken de actie. In het weekend van 21 december vindt de grote finale plaats in het centrum van Panningen. Aanmeldingen kunnen worden gericht aan redactie@omroeppenm.nl en dienen vóór 1 juni 2018 binnen te zijn.