Menu

Twitter feed Omroep P&M

Goede doelen P&M Hoés 2016 starten met verkoop actieproducten

Stichting Arjan en Walk4Brains Meijel zullen op vrijdag 25 november starten met het verkopen van hun speciale actieproducten tijdens de Moonlight Shopping in Meijel van 18 tot 22 uur.

Tijdens deze gezellige en sfeervolle avond, die in het teken staat van Sinterklaas en Kerstmis, is het ook mogelijk om tegen een donatie nummers aan te vragen die tijdens Ut P&M Hoés 2016 gedraaid zullen worden. Ook wordt er gestart met de verkoop van speciale actieproducten (o.a. Limited Edition van Maltesers: Merryteasers Rendier die in Nederland alleen bij ons te verkrijgen zijn). Stichting Arjan en Walk4Brains Meijel worden deze avond vergezeld door de Flammkuchen Meisters, Johan van Bussel en Luuk Verstappen. Ook de drie DJ's die Ut P&M Hoés ingaan van 16 tot 18 december in Panningen, helpen met de verkoop van artikelen.

Bent u benieuwd naar de actieproducten of wilt u reeds een nummer aanvragen? U kunt Stichting Arjan en Walk4Brains Meijel deze avond vinden in hun stand voor Pluijm Wonen op de Dorpsstraat 34 in Meijel.