Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Grote diversiteit aan sporten bij P&M Sport

Dit weekend wederom twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport. Nog meer dan verleden week aandacht voor een grote diversiteit aan sporten.

Op zaterdag zal P&M Sport live aanwezig zijn bij de beugelwedstrijd in de ereklasse tussen het toe nu toe ongeslagen Helden en Olland, alsmede een terugblik op de wedstrijd van Kessel tegen Hoogeloon. In de studio zal met gasten gesproken worden over ontwikkelingen in de paardensport. Met Yannick Smedts wordt vooruitgekeken op de Thoma Cycles cross-wedstrijd, die op zondag in Baarlo verreden zal worden.

Telefonisch zal met John Korsten gesproken worden over de verrichtingen van de zaalvoetballers van ZVV Beringe, die in de topklasse de lastige uitwedstrijd speelden bij voormalig eredivisionist Fermonia Boys. Trainer Rob Jacobs van Helden zal de voetbaltoto spelen, terwijl met de trainers van Grashoek en Egchel vooruitgekeken wordt op de onderlinge derby die voor zondag op het programma staat.

Op zondag zal live verslag gedaan worden van de volleybalwedstrijd in de topdivisie tussen de dames van de ongeslagen koploper Peelpush, die in de eigen Körref het ambitieuze Prima Donna Kaas Huizen ontvangen. Ook de voetbalwedstrijd tussen VV Kessel en Horn is vanaf sportpark De Roode Egge live te volgen. Uiteraard zullen ook doelpunten en andere belangrijke gebeurtenissen op de overige amateurvelden op de voet gevolgd worden. Direct na afloop zal met Ton van Dijk nabeschouwd worden op de wedstrijd RKMSV-RKSVO (Ospel).

Met trainer Maik Wilms zal gekeken worden of de volleybalheren van VC Olympia hun prima start een vervolg hebben kunnen geven tegen VC Volt (Beers) en Sacha Linthout laat weten of de volleybaldames van VC Asterix na enkele weken rust hun eerste overwinning hebben kunnen vieren. Presentator Joey Geurts spreekt met Jeroen Beeks over de verrichtingen van de zaalvoetballers van Panningen, die derby’s tegen ZVV Beringe en MZV Meijel op het programma hebben staan.

Assistent-coach Lambert van Berlo laat weten of het de heren van Herpetz Bevo HC in Belgie bij Sasja Antwerpen nu wel gelukt is om de eerste overwinning in dit seizoen te behalen in de BeNe-Liga. BSAC-coach Marcel van Lier laat weten of het zijn dames gelukt is te stunten tegen het sterke PSV. Trainster Iris Crooijmans blikt terug op de wedstrijd van de hockeydames van HCPM tegen het Eindhovense Oranje Rood.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.